Yılmaz, çatı aday

Yılmaz, çatı aday

CHP İLE İYİ PARTİ ANLAŞTI

CHP İLE İYİ PARTİ ANLAŞTI

Yılmaz, çatı aday

Geçtiğimiz hafta kilitlenen CHP ile İyi Parti arasındaki ortak aday görüşmesi olumlu sonuçlandı. Mahir Yılmaz iki partiyle birlikte DP´nin ortak adayı olarak seçime girecek. Son olarak CHP Genel Merkezinin onayı bekleniyor.

ORTAK ADAY YILMAZ

İyi Parti´nin Mahir Yılmaz´ı Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olarak göstermesi sonrasında kopma noktasına gelen ortak aday görüşmeleri bugün yapılan toplantıda yeniden hayat buldu. İyi Parti tarafından gelen talep üzerine yeniden görüşülen ortak aday konusunda taraflar anlaşma sağladı. DP ve CHP aday çıkarmayarak 31 Mart seçimlerinde İyi Parti adayı Mahir Yılmaz´ı destekleyecekler.

BÜYÜK ORANDA ANLAŞMA SAĞLANDI

Anlaşma İyi Parti İl Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulurken CHP tarafından genel merkezden gelecek onay bekleniyor. CHP Milletvekili Ahmet Önal, tabanda da bu yönde bir istek olduğunu belirterek görüşlerini genel merkeze ilettiğini, yüzde 99 oranında anlaşmanın sağlandığını, son olarak parti genel merkezinden gelecek onayı beklediklerini kaydetti. Edinilen bilgiye göre, eğer anlaşma sağlanırsa, Belediye Başkan Adayı Mahir yılmaz olurken, CHP´ye 2 başkan yardımcılığı verilecek. Ayrıca Belediye Meclis Üyeliği Adaylıkları da eşit olarak paylaşılacak.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız