Yılmazer, CHP´ye üye oldu

Yılmazer, CHP´ye üye oldu

"KIRIKKALE´YE HİZMET ETMEK İSTİYORUM"

Yılmazer, CHP´ye üye oldu

Kırıkkaleli işadamı ve Ankara´da ikamet eden Makine Mühendisi ve Mekanik Koordinatör Abbas Kaan Yılmazer,  CHP´ye üye oldu.

KAYGI VE ENDİŞE

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Yılmazer, ?1 Kasım 2015 genel seçim sonuçları bu topraklarda demokrasiye inanan, adaletten eşitlikten ve özgürlükten yana olan herkes gibi benimde ülkemin yarınlarına dair zaten var olan kaygı ve endişelerimin daha da derinleşmesine neden olmuştur? dedi.

KOCA BİR 13 YIL

Yılmazer, ?Ne acıdır ki 13 yıllık AKP iktidarının Türkiye´yi içerine sürüklediği ortam, endişelerimizin daha da derinlik kazanmasına olanak sağlamıştır. Maalesef 1 Kasım seçim sonuçları benimde dışında kalamayacağım olağanüstü bir şekilde siyasi, ekonomik ve sosyal sorunların kronik hale gelmesine gebedir. AKP iktidarının devamının bu haliyle sürmesi durumunda, laik demokratik cumhuriyetimizin, sosyal hukuk devletimizin, toprak bütünlüğümüzün ve toplumsal barışımızın onarılması mümkün olmayan bir tablo ile bizi karşı karşıya bırakacağı kaçınılmaz bir gerçek olarak önümüzde durmaktadır? diye konuştu.

KIRIKKALE´YE HİZMET

Yılmazer, konuşmasına şu şekilde sürdürdü: ?Tarih bilgi, belge ve tanıkları ile bize göstermiştir ki cumhuriyet halk partisinin temellerini oluşturan milli irade bu kutsal topraklarda kurtuluş savaşını başlatmış bu zor ve çetin savaşı kazanmış, laik, demokratik, sosyal hukuk devletini kurmuş ve bu devleti çağdaş bir niteliğe büründürmüştür. Hiç şüphe yok ki bu olağan üstü başarı ve onursal mücadelenin baş mimarı, hem devletimizin hem cumhuriyet halk partisinin kurucusu gazi Mustafa Kemal Atatürk´tür. Büyük önderin iki eserim dediği, cumhuriyet ve CHP onun bize bıraktığı en değerli mirastır. AKP iktidarının bütün saldırılarına ve tahribatlarına rağmen bugün bu topraklarda adaletin ve eşitliğin kırıntıları dahi kalabilmiş ise çok iyi bilinmelidir ki bu Atatürk ün bize bıraktığı ilke ve inkılaplar sayesindedir. 90 yılı aşan bu görkemli mirasa bugün sahip çıkabilmek ülkemizde yaşayan vicdan sahibi herkese düşen temel görevdir. Çağdaş demokratik cumhuriyetimize sahip çıkmanın CHP´ye sahip çıkmakla mümkün olacağına inanan vicdanlı bir yurttaş olarak CHP´ye üye olmaya karar verdim büyük bir heyecanla hem doğup büyüdüğüm Kırıkkale´me hem de ülkeme hizmet etme inanç ve isteğimi CHP´nin kurumsal kimliği altında sürdürmekten büyük bir onur duyacağımı özellikle belirtmek isterim. İnanıyorum ki önümüzdeki süreçte teşkilatımızla birlikte el ele, kol kola, omuz omuza vereceğimiz mücadelemiz büyük başarıları beraberinde getirecektir. Bu süreçte üzerime düşen görevi mazeretsiz yerine getirmeye hazır olduğumu belirtirim? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız