Yine 3'te 3 yaparız

Yine 3

DÜĞÜN MERASİMİNDE SOHBET

Yine 3'te 3 yaparız

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal önceki gün Gazetemiz Sahibi Mehmet Altundağ'ın kızı Merve'nin düğününde Yazı İşleri Müdürümüz Murat Karadağ'a açıklamalarda bulundu. Köksal, 3'de 3 yaparız” dedi.

DÜĞÜN MERASİMİNDE SOHBET

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal Gazetemiz Sahibi Mehmet Altundağ'ın kızı Merve'nin düğününe katıldı. Köksal masadaki davetlilerle sohbet etti. Bu arada Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Murat Karadağ'a bazı açıklamalarda bulunan Köksal öncelikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kırıkkale ziyaretini değerlendirdi. Ziyaretin olumlu geçtiğini anlatan Köksal AK Parti olarak seçim çalışmalarına önem verdiklerini söyledi.

YENİDEN 3'TE 3 YAPARIZ

Köksal beraberinde İl Başkanı Mürsel Akçay ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kırıkkale ziyaretinin Kırıkkale açısından olumlu geçtiğini belirterek AK Parti olarak seçim çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi. Köksal vatandaşlarla yaptıkları görüşmelerden ve yapılan toplantılardan aldıkları sinyalin istikrarın sürmesi ve yeni Türkiye talebinin çok yükseklerde olduğunu belirtti. Halkın talebinden yola çıkılacak olursa bu seçimde de milletin AK Partiyle yola devam etmek istediklerini belirterek Bu seçimde de 3'te 3 yaparız” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız