Yoğun bir sezon bizleri bekliyor

Yoğun bir sezon bizleri bekliyor

ÖNEMLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

Yoğun bir sezon bizleri bekliyor

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kırıkkale Şubesi, üyelerini bayramlaşma töreninde bir araya getirdi. Bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulunan Şube 2. Başkanı İlker Fatih Cankut, ?Yoğun bir sezon bizleri bekliyor? dedi.

TÖREN DÜZENLENDİ

Bayramlaşma törenine derneğe üye hakemler katıldı. Şube Başkanı Ömer Karataşlık ve 2. Başkan İlker Fatih Cankut, Hakem Dursun Can, İl Hakem Kurulu Antrenman Sorumlusu Ramazan Gündüz, Hakemler Dursun Can, Kenan Yıldırım, Semih İpek, Eren Ürün, Sefa Özçelik, Semihcan Akbağ, Merve Cönger ve Yasemin Sözdinler katıldı.

ÖNEMLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

Bayramlaşma töreninin ardından açıklama yapan Şube 2. Başkanı İlker Fatih Cankut, bayramların birliktelikleri pekiştirmek adına büyük bir fırsat olduğunu ifade ederek, ?Ramazan ayını birçok etkinlikle geçirdik. Ankara şubemizin iftar organizasyonuna katıldık. Genel Başkanımız ve üst düzey hakemlerin katıldığı bir iftar programı düzenledik. Bu etkinlikler camiamız ve dernek tarihinde bir ilk niteliği taşıyor.?

ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

?Bu etkinlikler sayesinde bir araya gelip birlikteliğimizi pekiştirdik. Bu birliktelik havası önümüzdeki sezonda hakemlerimizin moral ve motivasyonuna da büyük katkı sağlayacaktır. Yeni bir sezon bizleri bekliyor. Çalışmalarımıza bu hafta itibariyle başladık. Tam kadro çalışmalara ise önümüzdeki haftalarda başlayacağız.?

YENİ HAKEMLERE SEZONA HAZIR HALE GETİRİLECEK

?Hakemlerimiz önümüzdeki sezon birçok organizasyonda görev alacak. Bunun için iyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi planlıyoruz. Aramıza yeni katılan üyelerimizle birlikte yoğunluğu en aza indirmeyi planlıyoruz. Yeni hakemlerin teknik ve kondisyon açısından hazır hale gelmesi açısından yoğun bir çalışma planı bizleri bekliyor.?

BAYRAMI BURUK GEÇİRİYORUZ

?Bayramı buruk geçiriyoruz. Ülkemizdeki huzurun diğer İslam coğrafyalarında da hâkim olmasını isterdik. Ramazan ayını Doğu Türkistan´ın acısı ile geçirdik. Oradaki baskı ve zulmün biran önce son bulmasını istiyoruz. Tüm dünyada insanların dinini ve gereklilikleri özgürce yaşaması ve her insanın buna saygı göstermesi en büyük dileğimizdir.?



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ