Yol haritasını Kavlak belirleyecek

Yol haritasını Kavlak belirleyecek

TARAFTAR ENDİŞELİ!

Yol haritasını Kavlak belirleyecek

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, bu hafta Ankara´da ya da Kırıkkale´de yapılacak görüşme sonrasında takıma yön verecek yol haritasını çizeceği yönetimin de buna göre hareket edeceği belirtildi.

TARAFTAR ENDİŞELİ

Türk Metal Kırıkkalespor´un kongresini yapmasında sonra sessizliğe bürünmesi taraftarlar arasında endişeye neden olmuştu. Kongrenin ardından yeni yönetimin hemen harekete geçerek iç ve dış transferde atak yapacağını bekleyen taraftalar belirsizlik nedeniyle özellikle sosyal medyada endişelerinden bahsetmeye başlamışlardı. Kulüp yönetimini ağır davranmakla suçlayan taraftarlar aynı grupta olma olasılığımız bir hayli fazla olan takımların transfer çalışmalarına şimdiden başladığını nerede ise kamp çalışmasına başlayacağı şeklinde serzenişlerde bulunmuşlardı.

MASAYA YATIRILACAK

Türk Metal Kırıkkalespor´daki bu bekleyiş arkasındaki sır perdesi aralandı. Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak´ın konu ile bizzat ilgilendiği bu yüzden uygun bir zamanda toplantı yapılmasını istediği ortaya çıktı. Kavlak´ın yarın veya hafta sonu programına göre Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Türk Metal Şube Başkanı Mürsel Öcal, Kulüp Başkanı Metin Karakuş´un da yer alacağı bir toplantı yapacağı toplantının Kırıkkale´de ya da Ankara´da yapılması planladığı belirtildi. Kavlak´ın Kırıkkalespor ile ilgili olarak tüm sorun ve talepleri dinleyeceği buna göre bir yol haritasını çizileceği belirtildi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILACAK

Bu toplantıda alınacak karalardan sonra yönetim kurlunun toplanacağı yönetim kuruluna toplantı hakkında geniş bilgi verileceği belirtildi. Yönetim kurulu toplantısında görev dağılımının da yapılması planladığı belirtildi.  Bu toplantılardan sonra Gerekli çalışmaların kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ