Yüksek Kasabı hizmete girdi

Yüksek Kasabı hizmete girdi

"BU FİYATLAR BAŞKA YERDE YOK"

Yüksek Kasabı hizmete girdi

Kırıkkale´nin önde gelen firmalarından Yüksek Kasabı, Bahşılı girişinde müşterileriyle buluştu.

TAKDİR TOPLUYOR

Bahşılı girişinde Mangal Sefam yanı, Beyaz Saray Oteli karşısında açılan Yüksek Kasabı, fiyatlarıyla büyük takdir topluyor.  Kasabın yanında manav reyonu ve oba ekmek satış alanlarıyla vatandaşlara en iyi hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyor.  Kırıkkale´nin sayılı kasaplarından olan Yüksek Kasabı´nda etinden tavuğuna, yumurtasından sucuğuna, köftesinden mangalına her aradığınız ürün bulunuyor.  Kırıkkale´nin vaaz geçilmezlerinden olan Yüksel Kasabı, açtığı yeni işletmesiyle büyük takdir topluyor.

BU FİYATLAR BAŞKA YERDE YOK

60 liralık Özel Osmanlı Mangallık Sucuğu 45.00 liraya vermeye başlayan Yüksel Kasabı, Beypiliç markalı tüm tavuk 6.90, but 6.50, sarma 9.50, kelebek 7.50, göğüs 7.90, kanat 14.90, kuzu kol 29.90, dana et 38.00, parmak sucuk 36.00, kangal sucuk 38.00 ve Osmanlı Mangal Sucuk 45.00 lira ile halka en kaliteli ürünü, en ucuza vermenin mutluluğunu yaşıyor.  

GELİN ÇAYIMIZI İÇİN

Bir telefon kadar yakın olduklarını açıklayan işletme sahibi Özgür Yüksel,  ?Kırıkkaleli vatandaşlarımızı çay içmeye bekliyoruz. Gelin mekânımızı görün. Bizim için müşteri memnuniyeti çok önemli. Para bizim için ikinci sırada bizim için hizmet ilk sırada yer alıyor. Kampanyamızı kaçırmayın? dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı