Yurtdışından misafirlerimiz geldi

Yurtdışından misafirlerimiz geldi

"KIRIKKALE ÖNEMLİ BİR KONUMA SAHİP"

Yurtdışından misafirlerimiz geldi

Erasmus Projesi kapsamında İtalya, Romanya, Yunanistan ve Polonya´dan ilimize ziyarette bulunan heyeti, Vali Ali Kolat makamında kabul etti.

MADDE PROJESİ BAĞIMLILIĞI

Kabulde, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin de bulundu. Erasmus Projesi kapsamında, madde bağımlılığı ile mücadele edildiği, bu kapsamda ülkeler arası ziyaretler gerçekleştirildiği belirtildi. Vali Kolat, ?Ülkemizi ve ilimizi ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Ortak bir projede birlikte çalışıyorsunuz. Bizim de madde bağımlılarıyla ilgili başka projelerimizde var. Maalesef dünya genelinde madde bağımlılığı oldukça fazla. Dolayısıyla böyle güzel bir projeyi yaptığınız için sizleri tebrik ediyorum.?dedi.

ÖNEMLİ BİR NOKTADA

Kolat, ?Kırıkkale´miz yeni il olan bir şehrimiz. Burada, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu ve TÜPRAŞ var. Savunma Sanayisinin önemli fabrikaları burada. Dolayısıyla Türkiye´nin 81 vilayetinden insanlar buraya çalışmaya geliyorlar. Kırıkkale,  tarım, hayvancılık, eğitim ve sağlık açısından iyi bir konumda. Yaklaşık 35 bin civarında öğrencisi olan bir üniversitemiz var. Ayrıca Ankara´ya yakın bir yerdeyiz. Bunun avantajları da var, dezavantajları da var. Ama birçok konuda Türkiye genelinde iyi bir konumdayız. Ben tekrar, ilimize ve ülkemize teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum .? diye konuştu. Daha sonra Kolat, yurtdışından gelen heyetle bir süre sohbet etti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti