Yürü Kırıkkale´m, kim tutar seni: 1-0

Yürü Kırıkkale´m, kim tutar seni: 1-0

ŞAMPİYONLUK İÇİN BİR ADIM DAHA

Yürü Kırıkkale´m, kim tutar seni: 1-0

Temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor mutlak galibiyet için gittiği Kırşehir deplasmanından 3 altın puanla döndü.  Yeşil Kırşehirspor´u 1-0 mağlup eden Kırmızı Lacivertli ekibimiz şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Maçtan sonra taraftarlar sokaklara dökülerek stadyuma sınırlı sayıda seyirci alınmasını protesto ettiler.

ŞAMPİYONLUK İÇİN BİR ADIM DAHA

Temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor Kırşehir deplasmanından 3 altın puanla dönmeyi bildi. Kırşehir´e akın eden taraftarların da desteğini arkasına alan Kırıkkalespor şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Yeşil Kırşehir sporu kendi evinde 1-0 yenerek liderlik koltuğunu bu haftada kaptırmadı.

TAHRİKLERE ALDIRIŞ ETMEDİLER

Kırşehir´de rakip taraftarın tüm nefret söylemlerine rağmen müthiş bir oyun sergileyerek disiplini elden bırakmayan Kırıkkalespor, maçın bitmesine kısa bir süre kala 90. Dakikada Serdar Kılıç´ın golüyle hayat buldu. Son dakikalarda oldukça sertleşen karşılaşmada futbolcumuz Sabri kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Rakibine pozisyon vermeyen Kırıkkalespor, 3 puanı hanesine yazdırarak evine zaferle döndü.

YOZGAT SPOR İLE ARAMIZDA İKİ PUAN VAR

Temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, haftayı 3 puanla kapatırken şampiyonluk yarışındaki rakibi Yozgatspor´da deplasmanda Kayseri Yolspor´u 4-1 mağlup etti. Her iki ekipte haftayı kayıpsız geçerken kalan son maçlar artık hayati önem taşıyor.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ