Zam emeklinin enflasyonuna göre verilmeli

Zam emeklinin enflasyonuna göre verilmeli

VERİLEN SÖZLERİN ARKASINDA DURMALILAR

Zam emeklinin enflasyonuna göre verilmeli

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin,  ?2015 Temmuzunda yapılacak enflasyon zammının Emeklinin gerçek enflasyonuna göre verilmesi gerekmektedir? dedi.

EMEKLİLER DEVLETİN AYNASIDIR

Emekliler Günü´ne özel açıklamalarda bulunan Keskin, Mustafa Kemal Atatürk´ün 30 Haziran 1927´de emekli olduğunu hatırlatarak, ?1933 yılında yaptığı bir konuşmada ?bu milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Mazide muktedirken bütün kuvvetiyle çalışmış olanlara karşı millet hissi duymayan bir milletin istikbale güvenle bakmaya hakkı yoktur. Emekliler devletin aynasıdır´ demiştir.  Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ü minnet ve şükranla anıyoruz. ?

EMEKLİYE PROMOSYON ÖDENMELİ

?Emekliler Günü´nü kutlarken yeni kurulacak hükümetten beklentilerimizi hatırlatmayı bir görev bilmekteyiz. 2015 Temmuzunda yapılacak enflasyon zammının Emeklinin gerçek enflasyonuna göre verilmesi gerekmektedir. İntibak sorunu gerçek anlamda çözülememiş olup 2000 sonrası intibakın en kısa zamanda yapılması gerekmektedir. 2002,2006 ve 2008 yıllarındaki zam farkları ödenmelidir. Vergi iade ek ödeme oranları yükseltilmelidir. Emekliye promosyon ödenmelidir. Emekliden sağlık katılım payı alınmamalı ayrıca çalışan Emekliden destek primi kesilmemelidir. Emekliye refah ikramiyesi verilmelidir.?

VERİLEN SÖZLERİN ARKASINDA DURMALILAR

?Emekliler Günü´nde tüm siyasi partilerimize sesleniyoruz. Seçim meydanlarında emeklilere vermiş oldukları sözün arkasında olmalarını dilerken, Emekliler Günü´müzün tüm emeklilere esenlikler getirmesini temenni ediyorum? diye konuştu.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı