Zehir taciri 3 kişi tutuklandı

Zehir taciri 3 kişi tutuklandı

İKİSİ NE YAZIK Kİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ

İKİSİ NE YAZIK Kİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ

Zehir taciri 3 kişi tutuklandı

Kırıkkale de uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen ikisi üniversite öğrencisi üç kişi tutuklandı.

POLİS ADIM ADIM TAKİP ETTİ

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele şubesi müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu maddesi satan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda ikisi Kırıkkale Üniversitesi öğrencisi olmak üzere 3 kişi yakalandı.

ÖĞRENCİ, ÖĞRENCİLERİ ZEHİRLİYOR

Edinilen bilgilere göre Yahşihan ilçesi Yenişehir Mahallesi çevresinde üniversite öğrencilerine uyuşturucu maddesi sattığı tespit edilen E.K.D ve Üniversite öğrencisi S.U isimli şahıslar uyuşturucu maddesi ticareti yaptığı sırada  suçüstü yakalandı.

UYUŞTURUCUYU DOĞU İLLERİNDEN GETİRİYOR

Ayrıca bu şahıslara bağlantılı olan  ve uyuşturucu maddeyi Doğu illerinden temin ederek Kırıkkale ye getiren İ.K adlı öğrencinin evi tespit edilerek uyuşturucu madde paketlenmesinde kullanılan çok sayıda şeffaf kilitli poşeti elde edildi. İ.K.D ve S.U adlı şahısların ev aramasında 53 adet kilitli şeffaf  poşet içerisinde ve 4 adet kâğıda sarılı halde satışa hazır esrar maddesi ele geçirildi.

HAK ETTİKLERİ CEZAYI ALDILAR

Gözaltına alınan E.K.D ile birlikte İ.K ve S.U sevk edildikleri Adliyede, mahkeme kararıyla uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan tutuklanarak Kırıkkale´nin Keskin ilçesinde bulunan T Tipi Cezaevine gönderildiler.

HABER MERKEZİ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama