Zengin belediyeyiz vesselam

Zengin belediyeyiz vesselam

Belediye tarafından iki yıl önce Ovacık Mahallesi İzmir Caddesine döşenen ancak baharla birlikte çökmelerin yaşandığı bölge sil baştan yeniliyor. Belediye bonkörlük yaparak bölgedeki tüm parke taşlarını sökerek yerine yenilerini döşüyor.

İki yıl önce döşedikleri parkelerin yerine bu yıl yenilerini döşüyorlar. . .  !

İKİ YIL ÖNCE DÖŞENMİŞTİ
Belediye Tarafından iki yıl önce İzmir Caddesine döşenen ancak baharla birlikte yer, yer çökmelerin yaşandığı alanın tamamı sil baştan yenileniyor. Henüz birçok mahalle asfaltla dahi tanışmamışken Belediye?nin bu manevrası çevre sakinlerinin de tuhafına gitmeye başladı. Çevre sakinleri iki yıl önce döşenen parkelerin aynının yeniden döşenmesine bir anlam veremediklerini belirterek Belediye?nin bunca borcu varken iki yıllık parkeleri söküp yerine hem de aynısını döşemesinin savurganlık olduğunu ileri sürdüler. Zamanında yapılan işin sağlam yapılmamasını da eleştiren çevredeki vatandaşlar ?Zengin Belediyeyiz vesselam? diyerek tepki gösterdiler

CADDENİN TAMAMI YENİLENİYOR
Caddenin ve çevre sokakların tamamındaki kaldırım taşları parkeleri sökerek hurdaya çıkartan belediyenin Parkelerin yenilenmesi için fazlaca bir ihtiyaç olmadığını ileri süren çevre esnafları ise bu durumu bonkörlük olarak yorumlarken durup dururken parkelerin sökülüp yerine yenilerinin döşenmesine bir anlam veremediklerini söylediler. Esnaflar zamansız ve yerrsiz çalışmadan dolayı iş yapamadıklarını ve mağdur olduklarını bildirdiler.  



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ