Ziraat Odası, Kayseri Tarım Fuarına katıldı

Ziraat Odası, Kayseri Tarım Fuarına katıldı

Kırıkkale Ziraat Odası Tarımsal Yayım ve Danışmanlık hizmetleri bünyesinde çiftçileriyle birlikte Kayseri Tarım fuarını ziyaret etti.

BOL BOL ALIŞVERİŞ YAPTI

Yaklaşık 20 kişilik çiftçi ekibi fuarda son teknoloji alet, makine, tohum, gübre ve benzeri ürünler tanıtıldı. Fuarlardan memnun olan çiftçiler yeni bilgiler öğrenip bol bol alışveriş yaptı.  Çiftçilerin taleplerinin ve bu etkinliklere karşı göstermiş oldukları ilginin kendisini memnun ettiğini söyleyen Ziraat Mühendisi Mustafa Ay,” Fuarlara katılım çiftçilerimizin yenilikler karşısında bilinçlenmesini sağlıyor. Tarım fuarlarını organize eden şirketlerle yoğun görüşmelerde bulunuyorum inşallah bu gibi etkinlikleri Kırıkkale ye de taşıyacak ve çevre illerden binlerce çiftçi ilimizi ziyaret ederek alışveriş yapacak aynı zamanda Kırıkkale tarımını yakından tanıyacaklardır” dedi. 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Bu gibi etkinliklere artık daha sık katılım sağlayacaklarını söyleyen Kırıkkale Ziraat Odası Başkanı Orhan Öztürk ise“ Bizler Kırıkkale çiftçisini tarım ve hayvancılık konusunda yeniliklere açık ve artık daha bilinçli hale getirmek için elimizden geleni yapacağız, bu gibi organizasyonlar çiftçilerimizin ufkunu açıyor ve tarım konusunda ki yenilikleri daha yakından takip edebilmesini sağlıyor.” diye konuştu.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok