Zulme dur demenin zamanı geldi

Zulme dur demenin zamanı geldi

DOĞU TÜRKİSTAN´DA YAŞANAN VAHŞETE KARŞI TÜM DÜNYA SESSİZ

Zulme dur demenin zamanı geldi

Kırıkkale Ufuk Sağlık Sen İl Temsilcisi Serdar Zengin,  Doğu Türkistan´da yaşanan vahşete karşı tüm dünyanın sessiz kaldığını söyledi. Çin´in Doğu Türkistan´da yaptığı işkence, baskı ve vahşetlere bir tepki de Kırıkkale Ufuk Sağlık Sen İl Temsilcisi Serdar Zengin´den geldi.

DUA EDELİM

Zengin,  tüm dünyanın yaşanan vahşete seyirci kalmasını eleştirdi. Bu konuda tüm dünya ülkelerini göreve davet eden Zengin, "Doğu Türkistan gönül coğrafyamızda ve İslam âlemindeki maalesef Müslümanların kanayan yarasıdır. Doğu Türkistan´da Müslümanların katledilmesi olayı bizi çok üzüyor. Her gün birçok katliam görüntüsüne şahit oluyoruz. Bunları görünce bizimde içimiz sızlıyor. Yaşanan bu vahşeti kınıyoruz.?dedi.

DÜNYADA ZULMÜ KONUŞTURMALIYIZ 

Zengin, Ama şu anda dua etmek dışında yapacak çok fazla bir şey yok. Bu olaya Türkiye dışında başka eğilen ülke de yok gibi. Avrupa ve Amerika bu konuda kelimenin tam anlamıyla sınıf ta kaldı. Sadece Doğu Türkistan değil tüm âlemi İslam´da akan kanla ilgili neredeyse dünyada Türkiye dışında ciddi bir gayret gösteren ülke yok. Doğu Türkistan bunlardan bir tanesi. Tabi ki bizim din kardeşliğimizin yanı sıra milli bir yakınlığımız da var. Temennimiz ve dualarımız bu baskı, katliam ve vahşetin bitmesi üzerinedir. Biz buradan demokrasi lafını ağzından düşürmeyen tüm Dünya´ya ve âlemi İslam´a özellikle seslenerek göreve davet ediyoruz." diye konuştu.



İLHAT
3.07.2015 17:32:28
pensilvanyadan ses yok. önce orayı davet edin.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ