AHMET ZENGİN


4 Temmuz


2003 yılı 4 temmuz günü Süleymaniye´de Amerikan 173.Hava İndirme Tugayına bağlı 150 kişilik Amerikan askeri  Türk Karargahına baskın düzenlenerek biri Binbaşı Aydın ESER  olmak üzere 11 rütbeli Türk Askerinin ve Türkmen mihmandarlarının başına Çuval geçirilmiş ,Prangalanarak ve kelepçelenerek  60 saat sorgulanmışlardı.

Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Sadık ERCAN olaydan 1 saat sonra Genelkurmay Harekat Başkanı Korgeneral   Köksal KARABAY´I arıyor o da Genelkurmay başkanına haber veriyor.

Özkök de Mukavemet etmesinler´diye emir veriyor.Bunun canlı şahidi de var. ?Bugün Almanya´da siyasi mülteci olarak yaşayan E. Dz. İk. Kur. Alb. Ali Gözenek

Bu sırada İngiliz Michael Todd´da  o sırada İraklı sevgilisinden olan kızını aramak için Süleymaniye´de bulunuyordu.O da Türk askerleri ile birlikte tutuklanıp  kafasına çuval geçiriliyor.Sonradan Amerika aleyhine tazminat davası da açtı,ÇUVAL isimli kitabı yazarak olayın aydınlanmasına büyük ölçüde kaynak teşkil ediyor

Operasyon Paul Wolfowitz´in emriyle başlatılmıştı. Albay (William)Mayville´in de Süleymaniye´deki birliğin başında olduğu anlaşılmıştı.

1 Mart teskeresinin bir ölçüde intikamı alınmıştı.

4 temmuz Amerika´nın Kurtuluş günüydü ve Cuma gününe denk getirilmişti,3 günlük tatil Türkiye´den gelecek tepkiler nedeniyle özellikle seçilmişti,

Celal Talabani Kerkük Valisine Türkler tarafından suikast düzenleneceğini Amerikalılara empoze  etmişti.

Bir diğer görüşe göre ; Kerkük ve Musul´da Türkmenlere ait  tapular yakılmadan önce kopyalanarak Türkiye´ye getirilmiş olması da Kafamıza Çuval geçmesinin sebebi  olarak söylendi.

 

4 Temmuz da başka neler oldu

1997 senesinin 3 temmuz günü Kırıkkale´de MKE İmla fabrikasında büyük patlama oldu.Kırıkkale´yi adeta cehenneme çeviren patlamada 2 si çocuk 4 kişi ölmüş,40  bine yakın ev hasar görmüş,halk 3 gün boyunca şehir dışında konaklamıştı. İsrail´le askeri anlaşmaların yapıldığı ve Savunma Sanayimizin %90 İsraile bağlı olduğu düşünüldüğünde yolunda gitmeyen bir şeylere gözdağı verilmek istenmişti.

 

Bu patlamadan hemen sonra TSK İspanyadan 500-2000 librelik uçaklara takılan Bombayı İspanyadan aldı. Bunların tapaları vidalanmıyordu, kuyruk kısımları çalışmıyordu. Çoğu depolarda çürümeye terk edildi.

Yıl 1992

İzmir´deki Nato Kararlılık Gösterisi 92  tatbikatında Amerikan Saratoga uçak gemisinden atılan 2 adet see-sparow füzesi ile Muavenet gemimiz vuruldu.

Olayda 5 Türk denizcisi şehit olur.22 kişi yaralanır.

Şehit ve Gaziler tarafından Amerikan mahkemelerine tazminat davalar açılır. Sonuçta Olayın Askeri değil siyasi olduğuna karar verilir ve şehit yakınları  yalnız bırakılırlar.

 

Şimdi güneyimizde Ermeni Kürtlerden oluşan bir İsrail devleti kurulmakta, Türkmenler, Müslüman Kürtler ve Araplar Türkiye´ye yollanmakta ve sürgün edilmektedir. Yerlerine Amerika´nın kucağına oturmuş ve stratejik ortağı PKK yerleştirilmektedir.

İsimleri ister YPG ister ,İşid, Daiş, PKK  olursa olsun amaç Siyonist İsraile hizmet etmektedir. Direnen Türkmenler Amerikan Uçaklarınca bombalanmakta ve İşid´ci olmakla suçlanmakta ve yerlerinden sürülmekteler. Allahtan; Mayınlı arazilerin temizleme karşılığı 49 yıllığına  İsrail´e verilecekken Ülkemiz direkten döndü ve acizane şahsım o dönemde ilk defa bunu gündeme getirerek Tv.lerde halkımıza doğruları ve oynanan büyük oyunu anlattık.

 4 Temmuz Amerika´nın kurtuluş günüdür.

2015 Türkiye´sinde bu tarihe dikkat edilmeli ve her türlü hain senaryolara hazır olunmalıdır.

Amaç Büyük İsrail ve Türkiye´nin bölünmesidir.

Top yekun hazır olmalıyız.

  • Cuma 19.5 ° / 7.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22 ° / 7.5 ° Güneşli
  • Pazar 24.3 ° / 9.1 ° Güneşli