BURAK KAAN ATEŞ


Ak mı gençler?


16 Nisan Cumhurbaşkanlığı sistemi halk oylamasında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ?Seçilme yaşının 25´ten 18´e indirilmesi? maddesiyle, gençlere olan güvenini bir kez daha ortaya koymuş oldu. Hayır cephesinden gelen, gençlere güvenemeyiz itirazlarına rağmen, halkımızın takdiri ile onaylandı ve gençler artık siyasi arenada kendilerine yer bulabilecek konuma geldi.

Bu maddeyle ilgili olarak evet oyu verende hayır oyu verende, başlıkta da kullandığım gibi ?AK MI GENÇLER?? Sorusunu sordular.

Şahsımın da övünç ve gurur duyarak üyesi ve yönetim kurulu üyeliğinde bulunduğum Ak Gençlerden bahsetmek istiyorum biraz.

Siyasette gençlerin hep enerjisine göz diken, gençleri slogan ve bayrak asmaktan ibaret gören köhne mantığa inat Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan hareketi bir devrim gerçekleştirdiler ve biz gençlere, Arif Nihat Asya´nın mısralarında yer alan:

Yürü, hâlâ ne diye oyunda oynaştasın?

Fatih´in İstanbul´u fethettiği yaştasın.

Diyerek seslendiler.

Bir şeyi ısrarla ve önemli belirtmek istiyorum. Bunu bir takdir veya tebrik olarak algılamanızı rica ediyorum. Ben Ak Parti kapısından girdiğim günden itibaren, gerek İl Başkanımız Nuh Dağdelen, gerek Gençlik Kolları Başkanımız Emre Altunçanak, hep biz gençlere, kendimizi geliştirmemizi, kendimizi geleceğin siyasetine hazırlamamızı, düşünmemizi, sorgulamamızı önerdiler.

Bize sadece bağırmak için gelin diyen olmadı ya da bayrak asılacağında çağırılmadık sadece ve ben bunları görünce anladım ki Referandumda değişen bu madde parti mantalitesine sadece sözde değil gayet tabi özde de oturmuş. Ben bir Ak Genç olarak, hala akıllarında, siyasette gençlerin yerini sorgulayan, anlam veremeyen ve Ak mı gençler sorusunu soranlara sesleniyorum.

EVET, ELHAMDÜLİLLAH AK GENÇLER

  • Çarşamba 29.4 ° / 15.1 ° false
  • Perşembe 29.3 ° / 13.5 ° false
  • Cuma 27 ° / 10.3 ° Güneşli