İSMAİL DURSUN KUZUCU


Alparslan Türkeş Bulvarı


Kırıkkale Belediyemiz daha önce adı ?Alparslan Türkeş Bulvarı? olan yerin tabelalarını indirerek ?Samsun Bulvarı? yapmışlardı. Cumhurbaşkanımızın, Merhum Liderimiz Alparslan Türkeş´in mezarını ziyaret etmesiyle belediyemiz de geri kalmayarak iktidarın ve MHP´li meclis üyelerinin önergeleri ile bulvarın adını tekrar ?Alpaslan Türkeş Bulvarı? olarak değiştirmişlerdir.

Yapılan işler elbette çok güzel ve arkasına milyonları takmış bir kişiye, bir lidere yapılması gereken şeylerdi. Yapanlara, yaptıranlara, katkısı olan herkese teşekkürler?

Burada hayret edilen, birçok kişinin garipsediği şey ise, yapılanların zamanı ve samimi olup olmadıklarıydı.

Acaba ?EVET-HAYIR´ referandumu olmasaydı, mezar ziyaret yapılır mı, bulvarın adı hem muhalefet hem de iktidarın meclis üyelerinin ortak önergeleriyle değiştirilir miydi?

Neyse olan oldu.

 İyi de oldu, çok da güzel oldu.

Benim kaygım, benim endişem On Altı Nisan´dan sonra sonuç ne olursa olsun tabela asılıp bulvar yeni ismi ile anılıp söylenecek mi?

Yoksa bu da her seçim çalışmasında olduğu gibi boş vaatler olarak kalacak mı?

 Verilen sözler, alınan kararlar uygulanıp yerine getirilmezse bir sonraki seçimlerin polemik konusu olacak mı?

Konu sulandırılıp, ısıtılıp ısıtılıp tekrar önümüze getirilecek mi?

Açıkçası milletin aklı ile alay edilecek mi?

Ogün bu tabelayı indirirken çok üzülmüş, çok garipsemiştik. Asıl garip olanı ise o gün indirenler ile bugün tekrar yerine koyanların aynı parti ve kişiler olduğu unutulmamalıdır. Bunu yapanlar o gün niçin indirdiler, bugün niçin tekrar yerine koydular bunu da bu milletin, özellikle Kırıkkalelilerin anlaması çok önemlidir.

Şurası hiçbir zaman unutulmamalıdır ki, merhum liderimiz Alpaslan Türkeş´in görüş düşünce ve idealleri kendisi iktidar olmadığı müddetçe ülkemizin her yanında bu ve buna benzer olaylar hep olacaktır. Eğer yeri ve zamanı geldikçe ülkücülerin liderine görüş ve düşüncelerine öne verilip anımsanıyorsa bu davanın ölmeyeceğini, bitmeyeceğini de herkesin anlaması ve bilmesi gerekir.

Seni, yerden yere vuran, kaldırıp kaldırıp yerlere çalan, demediğini söylemediğini bırakmayan, rakibin birden bire değişip seni sevmeye başladı ise, sen kendini de, rakibini de değerlendirmeye almalısın.

 Neler oluyor?? Bu ben miyim? Durduk yerde bana sövenler, sayanlar beni niçin çok sevmeye başladılar? demelisin.

Alpaslan TÜRKEŞ Bulvarı tabelası, Kırıkkale´mize çok yakıştı ammaaa?

MHP´nin görüş ve düşünceleriyle birlik ve beraberlik içinde iktidar olmadığımız müddetçe, makinanın çalışan tüm aksam ve parçaları biz olmadığımız sürece, yapılan güzellemelerin, yaklaşımların açıklamasını iyi anlayıp iyi yorumlamazsak, ilerdeki her seçim ve referandumlarda, bu tabelanın daha çok inip çıkacağını unutmamalıyız.

niyazi sogukpinar
12.04.2017 01:13:39
Nasrettin hocanin bir hikayesi var. " ye kürküm ye" . Hoca kilik değiştirince sayginliği artinca anlamis karakteri ayni ama kiligina hurmet artivermis. Kişi ne kiliga girerse girsin karakteri aynidir ve ona göre adim atmak gerekir. Oyunlara kanilmamalidir ve bu durumlar kisiyi cok ta gulunc duruma dusurmektedir. Ah koltuk ah. Senin icin neler yapilmakta neler?

  • Pazar 28.9 ° / 10.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 25 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.2 ° / 10.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu