HABİLHAN PEHLİVANLI


Bir nefeslik mola

Bir nefeslik mola


Yoğun ülke ve dünya gündemi, vatandaşın haberdar edilmesi gereken kıyıda köşede kalmış önemli ayrıntılar ve ister sesli, ister sessiz haykırılması gereken onca konu ile meşgul olunca gerek bedenen, gerekse fikren yorgunluklar yaşanabiliyor.

 

Büyük bir haz ile siz sevgili okurlarıma her gün seslenme fırsatı bulduğum köşem bugünden itibaren bir süre boş kalacak.

 

2008 yılında başladığım ve önce haftalık, sonra da günlük yazdığım bu köşe, sanırım ilk defa bu kadar uzun süre boş olacak.

 

Hem dinlenmek, hem de eş dost ziyaretleri için ayıracağım bu 15-20 günlük sürede muhtemelen gündeme dair birçok konu ile yine içi içe olacağım. Gezip tozduğum şehirlerden sizlerle paylaşacak birçok malzeme çıkacak.

 

Hem geçmiş hem de geleceğe dair en büyük temennim ise, elbette ülkemiz için ve yüce Türk Milleti için yaşanan her olayın mutluluk ve esenlik getirmesi olacaktır.

 

Bu vesile ile siz sevgili okurlarıma da mutlu ve huzurlu günler temennisi ve en kısa sürede yeniden ?Simeranya?da buluşmak dileğiyle iyi tatiller diliyorum.

  • Cuma 19.5 ° / 7.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22 ° / 7.5 ° Güneşli
  • Pazar 24.3 ° / 9.1 ° Güneşli