HABİLHAN PEHLİVANLI


Biz kurbağa oldukça suyumuzu ısıtan çok olur!


Kurbağalar, bacak kasları o denli güçlü hayvanlardır ki, eğer bir kurbağayı kaynayan suyun içine atarsanız can havliyle sıçrayıp kaçar ve bir daha tutabilene aşk olsun. Bunu bilenler kurbağayı haşlamak için önce soğuk suyun içine atıp altını da kısık bir şekilde açıp suyu yavaş yavaş ısıtırlar ki, su kaynamaya başladığında zaten çoktan suya alışmış olan kurbağa bunu fark edemez?

Bu acımasız yöntem son 100 yıldır İslam Âlemine o kadar sistematik bir şekilde uygulanıyor ki, zaten var olduklarından beri kabile anlayışından kurtulamayan, bir türlü millet olmayı başaramayan Araplar başta olmak üzere dünyanın neresinde bir Müslüman varsa her geçen gün daha da perişan bir hale geliyor?

Acı olan gerçeklerle yüzleşmek zorundayız!

Birinci Dünya Savaşında ?ümmetin? desteğini bekleyen, bunun için fetvalar ve cihat ilanları yayınlatan İslam Halifesi, Osmanlı Sultanını hiçe sayan,

Ama diğer taraftan Fransız´ın, İngiliz´in her türlü oyununa eyvallah edip, kendi kabilesinin menfaatlerini Arap ve Müslümanların menfaatlerinin üzerinde tutan Şerif Hüseyin ve avenesi kurbağanın altına atılan ilk odunlar misali Müslümanları haşlayacak olan suyu ısıtmaya başladılar.  

Filistin´in Araplarda kalma sözünü alan, buna karşılık Osmanlı Devletine karşı her türlü hainliğin içinde bulunanların yıllardır genel olarak Filistin´de yaşanan, bugün de Kudüs´te yaşananlardaki vebalini hiç düşündünüz mü?

14 Mayıs 1948´de resmen İsrail devletinin kuruluşunu ilan eden Yahudiler, 1900´lerin başından itibaren sessiz ve derinden bu bölgeye yerleşmeye başladığında tehlikenin farkına vararak en büyük mücadeleyi veren, bölgenin Yahudilerin eline geçmemesi için başta Hicaz Demiryolu Projesi olmak üzere birçok yöntemi hayata geçiren II. Abdülhamit´e karşı bölgede her türlü kumpası kuranların bugün Kudüs´te yaşananlardaki vebalini hiç düşündünüz mü?

1970´lerde Türkiye´yi karıştırmaya başlayan her türlü bölücü örgütü ülkesindeki kamplarda yetiştirip Türkiye´ye yollayan Yaser Arafatların bugün Kudüs´te yaşananlardaki vebalini hiç düşündünüz mü?

Kimse kusura bakmasın,

Acı ama gerçek,

Filistinliler, zamanında Osmanlı Devletine karşı gerçekleştirilen ihanetlerin cezasını çekiyor!

Peygamberimizin Halifesi olan Osmanlı Sultanlarının ahını çekiyor!

Lakin

İnsanlığın ilk mabedi, ilk Kâbe´miz olan Kudüs´ün, Mescid-i Aksa´nın Yahudi çizmesi altında perişan edilmesine hiçbirimizin gönlü razı olmaz!

Gözlerinden şirret, ağzından kan damlayan Trump´ın, kayıtsız şartsız ABD desteğini İsrail´e vererek Kudüs´ü İsrail´in başkenti ilan etmesine hiçbirimizin gönlü razı olmaz!

Emin olun, Arap yine Araplığını yapar, gıkını çıkarmaz da Türk´ün gönlü razı olmaz ve yine ne yaparsa Türk yapar Kudüs için, Mescid-i Aksa için!..

 

  • Cuma 19.5 ° / 7.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22 ° / 7.5 ° Güneşli
  • Pazar 24.3 ° / 9.1 ° Güneşli