İSMAİL DURSUN KUZUCU


Bunun İçin MHP Diyoruz


Kendimi bildim bileli, birçok seçim gördüm. Bir oyun bu kadar değerli olduğunu daha hatırlamıyorum. Ülkemizde çok kötü sağ ve sol çatışmaların yaşandığı, kardeşin kardeşi boğazladığı, biri birine düşman ettiği, elbette çok karanlık ve kötü günler yaşadı. İnanın hiçbiri bugün içinde bulunduğumuz bölücü zihniyetin hâkim olduğu ve birliğimizi ve beraberliğimizi tehdit eden durumlar yaşanmadıydı. O zamanlar sadece yönetim biçimi konusunda derin ayrılıklar ve endişeler düşünülürken, bağımsızlığımız ve birliğimiz açısından hiçbir gurup taviz vermeyecek biçimde birlikte yaşamayı ve kalkınmayı savunuyorlardı.

İşte bunun için MHP diyoruz. Çünkü MHP'nin milliyetçilik anlayışında ırka dayalı bir milliyetçilik yoktur. Bu ülkede yaşayan tüm halkları eşit Türk vatandaşları olarak görür ve ülkenin bölünmemesi, bayrağımız, vatanımız, ülkücü ve milliyetçi görüşün kırmızıçizgileridir.

Özellikle AKP iktidara geldi geleli birliğimizi ve beraberliğimizi tehdit eden cumhuriyetimizin temel ilkelerine ters düşen birçok söylemler ve uygulamalar, ülkemizde sağduyulu her vatandaşımızı derinden üzmektedir.

Eşkıya ile yapılan tavizkar pazarlıklar tüm Türk milletini ve özellikle bu terör örgütü tarafından şehit ve gazi olanların yakınlarını üzmekteler. Terör örgütüne her türlü tavizkâr söylem ve müsamaha gösterilirken, terörden büyük zarar görmüş vatandaşlarımız, olanlar karşısında ne yapacağını bilmez ve ezik şekilde yaşantılarını sürdürmeye çalışmaktadırlar.

Ayakkabı kutusunda bulunan paralar ve İranlı Rıza Zarrab isimli genç birinin'' Ben Türkiye'nin cari açığının yüzde on beşini karşılıyorum'' demesi ve telefonda'' Paraları oğlum sıfırla'' söylemleri okumayı yazmayı bilen, biraz tahlil eden biraz yorum yapan herkesi n artık doğruları görmesine neden olmuştur.

Her türlü ayrımcı ve sokak olaylarına karşı gelerek oy kaybetmeyi bile göze alıp, ülkenin birliği bozulmasın diye engelleyen bir lideri var. Eğer Sayın Devlet Bahçeli'nin sağduyulu hareketi olmasaydı belki de şimdiye kadar önü alınamayacak birçok kargaşa yaşayabilirdik. Etrafımızdaki ‘'Arap baharı'' dediğimiz akımın bizim ülkemize gelmemesinde Sayın Devlet Bahçelinin büyük katkısının olduğunu kimse inkâr edemez.

Tabanda milliyetçi tabana sahip Kırıkkale'mizde tüm bu çizilen çerçevede oyların büyük bir kısmının MHP ye gideceği ve AKP'nin icraatlarına artık dur diyeceği görülüyor. Bu seçimde artık yapılan yalan ve kandırmalar pek itibar edilmeyeceği, gezdiğimiz her yerde halkın MHP'nin adaylarının büyük bir istekle karşılamalarından anlıyoruz. Tüm parti teşkilatının art niyetsiz ve birleştirici şekilde hareket etmesi, MHP'ninbirinci parti olacağını göstermektedir. .MHP'nin aday sıralamasına hiç kimsenin itiraz edemeyeceği şekilde olmasında, oyların MHP ye akmasına neden olacaktır.

Birinci sırada Seyit Ahmet GÖÇER:  genç yaşında ocak başkanı olmuş yirmi yedi yaşında il başkanı olarakTürkiye'nin en genç il başkanı olma özelliğine sahip olmuştur ve yedi yıl bu görevini başarı ile sürdürerek tüm teşkilatın ve genel başkanın takdirini kazanmıştır. Yine ikinci sıradaki genç avukat arkadaşımız Halil Öztürk ise MYK üyesi olarak gerek genel merkezde gerekse ilimizde teşkilatımız için gece gündüz çalışarak hem genel merkezin hem de ilimizin takdirini almıştır. Üçüncü adayımız Melih Karayol ise ilimizin yeni tanıması fakat daha önce belediye başkanlığı yapmış çalışmaları ile takdir toplamış Hayati Karayol ağabeyimizin oğlu. Tertemiz ve pırıl pırıl olduğu her halinden bellidir.

Artık kimse bahane üretmesin. Elimizde olanlarla tam ve kıvamında bir helva yapılır. Kimse eksiğiniz var diyemez. Helvanın kıvamı ile oynayan hizipçiler ve bazı benciller olmazsa, ilimizde en başarılı ve birinci partinin MHP olacağı herkes tarafından söylenip dile getirilmektedir.

  • Cumartesi 23.2 ° / 8.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.8 ° / 6.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.2 ° / 7.7 ° Güneşli