HABİLHAN PEHLİVANLI


Dün beni oturtmuyordunuz, bugün bomboş!


Dün beni oturtmuyordunuz, bugün bomboş!

/resimler/2017-4/4/1846082540872.jpg

Önceki yıl yırtındık, didindik, olmadı! Kaldık BAL´da, bal gibi!!!

Geçen yıl yırtındık, didindik, son anda kurtardık ve kurtulduk artık BAL gibi takım olmaktan?

Artık yeniden profesyonel olduk 2016-2017 sezonunda?

Koooskoca Kırıkkale´nin, 1977´de (bugünkü adıyla) Süper Lige çıkan ilk ilçe takımı koooskoca Kırıkkalespor yeniden profesyonel oldu diye 40 gün 40 gece düğün bayram ettik? Olsun, hak ettik, düğün de ederiz bayram da?

Erhan abi aradı, Erhan Gögem... ?Hocam, Federasyon´un kuralları belli, takım profesyonel olduğu için Akredite Basın Kartı olmadan ?Basın´ sıfatıyla maç takip edemeyeceksiniz, size de çıkartalım mı??  Şeref duyarım? Kırıkkalespor için şeref duydum duydum ve çıkarttım?

Önce Fikret Karabudak´ta, sonra da Başpınar´da kar, kış, dondurucu soğuk, yağmur, yaş dinlemeden gidip maçları takip ettim Halil Soyer kardeşimle? Halil saha içi, ben ise tribün kartı sahibi olarak, o fotoğrafladı ben yazdım? Yalnızca ve yalnızca Kırıkkalespor´umuzun menfaatleri doğrultusunda?

Önceki hafta, Derince maçına gittik?

Taktım boynuma kartımı, her zamanki gibi şeref tribününe çıktım. Çünkü ne Karabudak´ta ne de Başpınar´da basına ayrılan adam gibi bir yer yok!.. Ayrıntısına girmeyeyim, her iki statta da basına ayrılan ?adam gibi? bir mekan yok!!!

Neyse, her zamanki gibi şeref tribününde, maçı en iyi şekilde izleyip, notlarımı alıp gazeteye aktarabileceğim bir koltuk baktım?

Yeni yönetimle gelen protokol görevlisi arkadaş uyardı:

- Oraya oturmayın!

- Neden?

- Bugün protokol kalabalık gelecek!!!

İkinci sıraya geçtim.

- Oraya da oturmayın!

- Neden?

- Dedim ya bugün protokol kalabalık gelecek!!!

!!!?

Ancak bu diyaloğun geçtiği sırada takımın herhangi bir kısmıyla ya da protokolle alakası olmayan birileri o koltuklara kurulmuşlardı bile! Hem de o protokol görevlisi tarafından hoşbeşle karşılanarak!

Aynen sezon başında ve bir de hava güzel olduğu günlerde yaptıkları gibi!!! Gerçi merak etmiyor da değilim, o yeni yönetimle birlikte protokol görevlisi olan arkadaş kaç kez maça gelmiş acaba? Nitekim maçlara gelmiş olsaydı o güne kadar beni de gayet iyi tanırdı? Tanımasına bile gerek yok, boynumda asılı kartın ne işe yaradığını da bilirdi! (O kartın bana şeref tribünü ayrıcalığı tanımadığını ben de biliyorum ama tekrar söylüyorum, eğer bana basın alanı ayrılmış olsa ben de geçer oraya otururdum!!!)

Haaaa? Bir de o şeref tribününe, hatta protokole kimleeeerrrr kimlerrrr oturmadı ki, yaz kış demeden o maçları takip eden bana mı yer olmasın???

Her neyse, Spor İl Müdürümüz Rıfat Hocamı görür görmez itirazımı sundum. Allah´tan o neyin ne olduğunun az çok farkında da iyi kötü yardımcı oldu!

***

Ve Pazar günü? Ölüm kalım maçı? Ya var olacağız ya da yok olacağız!

Yok olduk Bursa maçında? Hem de 6-0!!!

Pekiiiiii

Daha geçen hafta şeref tribününde uğruna bana yer verilmeyen protokolde kim vardı?

Derince maçında rica minnet de olsa bana yer ayarlayan Spor İl Müdürümüz Rıfat Ünlü?

***

Başta benimle yer polemiği üreten Protokol Görevlisi arkadaşım,

Hani? Hani nerede senin protokol?

Hani bana yer vermiyordun ya, neredeler?

Ama ben yine oradaydım?

 

Ve yine ben yazdım Kırıkkalespor´u 6-0 yenildiğimiz Bursa maçında?

Ve bir tek Rıfat Ünlü oturuyordu o koltuklarda?

 

 

  • Cuma 23.2 ° / 11.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 8.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.8 ° / 6.7 ° Güneşli