HABİLHAN PEHLİVANLI


?Kuyruğun atı salladığı nerede görülmüş??

?Kuyruğun atı salladığı nerede görülmüş??


Hani Mevlana?nın meşhur sözü var ya:
?Suskunluğum asaletimdendir. Yoksa her lafa verecek bir cevabım var. Lakin önce lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım, adam mı diye??
Gerçekten çok manidar ve çok sevdiğim bir sözdür.
Zira gün içerisinde öyle olaylarla karşılaşıyoruz ki, kendisi ilkokul mezunu bile olmayıp öğretmenlik öğretmeye kalkandan tutun da eline bir kez kalem almamış ve hatta iki kelimeyi bir araya getirip cümle kurmaktan acizlerin yazarlık öğretmeye kalkmasına kadar neler neler?
Yalnız mevzu bireysel anlamda bana ya da arkadaşlarıma küstahlık yapanlar değil, devlete karşı küstahlık yapanlar?
***
Başlıkta kullandığım sözü kullanan şahıs Selahattin Demirtaş.
Hani birkaç ay öncesine kadar her ortamda terör örgütüyle alakası olmadığını ?ciyaklayıp?, şu günlerde buna da gerek hissetmeyen, Türkiye Büyük Millet Meclisinin şehir eşkıyası grubunun lideri?
Hatırlarsanız bunlar geçen hafta Gemlik?te ?Apo?ya özgürlük? yürüyüşü yapmaya kalkmış da halk da ağızlarının payını vermişti ya, işte orada ?Ben milletvekiliyim? diyen BDP?liye, ?Ben de devletim!? diyen polisimize karşı işte başlıkta kullandığım sözü sarf ediyor, sayın(!) Demirtaş!
Yani, dağdaki terörü şehre indirmeye çalışanlar ?milletvekili? sıfatıyla ?at? imiş, devletin temsilcisi polis ise ?kuyruk?!!!
Daha düne kadar dağlarda atların, katırların pislikleriyle iç içe yaşayanlar bugün at olmuşlar da devletin polisini de kuyruk yerine mi koyuyorlar?
***
Güldürmeyin beni yahu?
Siz kiiiimmm, at olmak kim?

?Eşeğe altın semer vursan da eşek eşektir? ya,

İşte tam o misal!!!

  • Cumartesi 23.2 ° / 8.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.8 ° / 6.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.2 ° / 7.7 ° Güneşli