ÖZNUR ÖZDER BAZ


Pusula ile 10 Yıl

Pusula ile 10 Yıl


Kırıkkale`nin sesini duyurmak ilkesi ile yayın hayatına başlayan Pusula Gazetesi 10 yılı geride bıraktı.

Pusula Gazetesi`nin onuncu yılını doldurduğu başarı pastasının büyüğü okurlarımıza ait olan, bizler için çok özel ve gururlu bir günü yaşıyoruz.

Bu işe gönül verenlerin fikriyle ilk temelleri atılan gazetemiz, yerel gazeteciliğin zorluklarını bilenler tarafından o dönemde belki birkaç aylık ömür biçilen gazetemizin yayın ilkeleri doğrultusunda kazandığı saygınlıkla, bugün geldiği nokta hepimizin için gurur vesilesidir.

6 yıldır yazılarımı ilk günkü heyecanımla yazıyorum. Uzun zamandır yazmıyorum lakin 10.yıl için bir köşe yazısı yazmam zamanın nasıl hızla geçtiğini nasıl ilerlediğimizi gösteriyor.

Sosyal medyanın çok fazla kullanıldığı bir anda yaşıyoruz bilgiler hızla geçerliliğini kaybediyor, buna rağmen yazmak yazılı kaynakları okumak, okutmak müthiş bir duygu.

Gazete radyo ve televizyona göre entelektüel bir iletişim aracıdır. 21.yüzyılda internet gazeteciliğinin bu kadar ilerlediği bir zamanda, bilgi edinmede her yaş grubunun kullandığı internete rağmen, gazeteyi eline alıp okumak mürekkebin kokusunu hissetmek nostaljiyi yaşatmak için var olmak ve gazetemize katkıda bulunmak benim için gurur vericidir.

Kırıkkale’mizde ölçülü eleştirme kültürüne biraz katkıda bulunmamı sağlayan Pusula Gazetesinin 10 yılında; başta desteğini esirgemeyen değerli okurlarımız olmak üzere imtiyaz sahibinden muhabirine,  grafikerinden dağıtıcısına, abone ve reklam sorumlusundan matbaasına ve burada sayamadığımız tüm emekçilerin yüreklerine sağlık ve başarı dolu nice on senelere...

  • Salı 24.9 ° / 7.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.4 ° / 10.5 ° false
  • Perşembe 25.7 ° / 13.5 ° Güneşli