CÜNEYT TÜRKOĞLU


SON GÖREV

Acısıyla tatlısıyla bir sezonun daha sonuna gelmek üzereyiz. Artık ligin bitmesine 2 hafta kaldı. Biz ya da Gümüşhane küme düşen son takım olacak.


İlk devreyi rahat bir yerde bitiren takımımız, yönetimin acizlikleri ve plansızlıklar nedeniyle ikinci devre sadece 7 puan toplayabildi. Şimdi de evimizde bizden 4 puan gerideki Gümüşhane’yi ağırlayacağız.

Bu maçı kazandığımız takdirde son haftaki maçların skorlarına bakılmaksızın ligde kalmış olacağız. Beraberlik halinde matematiksel olarak ligde kalıyoruz ama ligde kalmamak için ufak bir nüans daha kalıyor. Onu da şimdi dile getirmek istemiyorum.

Bu maçta tüm taraftar grupları ve şehir birlik olup son görevini yerine getirmelidir. Gol yediğimizde de olumsuz tepki olmamalı, son düdüğe kadar sabırla desteklemeliyiz. 

 Meydandan ücretsiz araçlar kalkmalı, gerekirse maç öncesi ücretsiz ikramlıklar verilmeli, belediyeden anons yapılmalı, maça davet kağıtları her yere asılmalı, biletler ücretsiz olmalıdır. Maç öncesi şehrin ileri gelenleri(bunların da kim olduğu yıllardır çözülemedi) prim açıklayarak onlar da ekmek yediği bu şehre, bu şehrin takımına vefa borcunu ödemeleri gerekiyor. Belediye başkanımız, valimiz ve 2 milletvekilimiz de bu maça gelerek takımın yanında olduklarını göstermeleri gerekiyor.

Nihat hocam elindeki imkansızlıklara rağmen 7 puan topladı ve diğer maçlarda da olabildiğince pozitif futbol oynattı. Bu maçta da artık teknik direktörlük adına tüm becerilerini sergileyecektir. Ona da güvenimiz tam.

Gelelim asıl aktörlere yani futbolcularımıza; 

Evet bu sene zorluklar çektiniz, yeri geldi paranızı alamadınız ama 2 hafta önce  belediye başkanı size sahip çıktı, paraların bir kısmını dağıttı. Para verildikten sonraki 2 maçı da kaybettiniz. Artık siz de bu şehre borcunuzu ödemeli ve Gümüşhane’ye karşı galibiyet almalısınız. O formanın lütfen hakkını verin. Maçlara gelen taraftar az olabilir ama özellikle gurbette yaşayıp da takip eden çok taraftarımız var. Bu maçta da hatırı sayılır bir taraftar arkanızda olacaktır. Terinizin son damlasına kadar mücadele etmenizi bekliyoruz.

 

Pazar günü saat 15:00’da Başpınar Stadında buluşalım ve kötü giden sezonu iyi şekilde bitirmek adına takımımızı destekleyelim.

Takımımıza bu zorlu maçta başarılar dilerim…

 

 

 

 

  • Salı 25.2 ° / 10.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 24.8 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 21.3 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı