HABİLHAN PEHLİVANLI


Terörü kim bitirir: Asker mi, polis mi?(2)

Terörü kim bitirir: Asker mi, polis mi?(2)


(Dünden Devam) Diğer taraftan, bilgi çarpıtma ve karalama kampanyalarına hız veren ?gizli(!) vatan hainleri? de Türk Silahlı Kuvvetlerini milletin gözünde küçük göstermek için her türlü çirkefliği yapmaya devam etmekte; (uydurma) davalarla ?Peygamber Ocağının? şerefli mensupları hain gibi gösterilmeye çalışılmaktadır.

12 Haziran Genel Seçimlerinin ardından geçen 45 günde 26 şehit veren Türk Silahlı Kuvvetleri, adeta beceriksiz ve yeteneksiz gibi gösterilmeye çalışılmaktadır.

İşte tam bu noktada son günlerde ortaya atılan ?Terörle mücadelede Polis kullanılacak? haberlerini fırsat bilenler de ?asker bu işi beceremedi!? yaygarasını koparıp Türk Silahlı Kuvvetlerinin moralini iyice bozmaya çalışmaktadır.
***
Ortada bir gerçek var:
Başta da ifade ettiğim gibi, terörle ancak terörist gibi savaşılarak baş edilebilir.
Yani ?nizamî bir savaş yerine, gayrinizamî savaş teknikleri kullanılarak??
Madem PKK gerilla tipi dağ savaşı yapıyor, gelip de karakolu basmasını beklemeden gidip ininde vurmak ya da saklandığı yeri ona mezar yapma taktiği kullanılmalıdır. Bu da elbette üç gün eğitim alan er ya da erbaş ile mümkün değildir. Konusunda uzman Komando Birlikleri, Özel Birlikler ve Özel Harekât Asker ve Polislerinin birlikte ve koordineli çalışmaları 27 senedir süren bu alçak savaşın bizim açımızdan en mutlu sonunu getirecektir.
***
Öyleyse, kim yeterli, kim yetersiz tartışmalarını açanların ekmeklerine yağ sürmekten vaz geçip, zararın neresinden dönülürse kârdır, diyerek mücadeleye sıfırdan başlamamız gerekir.

Bu mücadelede asker polis ayrımı yapmadan, vatan evlatlarımızın hepsine birden sahip çıkıp, onların morallerini yüksek tutarak mücadeleye başlamamız gerekir.

Bu işin yalnızca askerle ya da polisler olamayacağı bilinci içerisinde toplumun her kademesi görevini yerine getirerek, devletimize güvenerek mücadeleye başlamamız gerekir.

Ve işin en başında da bizzat kendi ellerimizle beslediğimiz; senin benim vergilerimizle maaş alan ve ülkenin bölünmesi adına her türlü çalışmayı yapmaktan kaçınmayan kimi milletvekilleri(!)nin asıl niyetleri kendilerine ?delikanlıca? sorularak,

Gerekiyorsa ilk onlardan,

?Bismillah? diyerek mücadeleye başlamamız gerekir.


Aksi halde!!!
?


  • Salı 24.9 ° / 7.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.4 ° / 10.5 ° false
  • Perşembe 25.7 ° / 13.5 ° Güneşli