HAKAN POLAT


TGT (Türkiye Gençlik Teşkilatı)


TGT (Türkiye Gençlik Teşkilatı)

Müslüman gençlerin topluma başarılı bir şekilde entegrasyonu için tek yol, oturmuş bir kimliğin oluşmasıdır. Nasıl ki, bir yabancı dil sonradan, ancak ana dilin doğru bir şekilde öğrenilmesi ile gereği gibi öğrenilebiliyorsa, entegrasyonda da başarı; bir kimsenin oturmuş bir kimliğe ve bu kimliğin şuuruna sahip olmasından geçer. İslamî kimliğin korunması ve manevî değerlerin gençlere aktarılması, Gençlik Teşkilatımızın temel gayesidir.

Şüphesiz gençler pek çok soru ve sorun ile karşılaşmaktadır. Gençlerin problemlerine cevap bulmak, Gençlik Teşkilatı´nın görevi olmaktadır. Gençlerin, bilgiye dayalı, sorumluluk bilinci içerisinde ve Allah rızasına uygun bir hayat sürebilmeleri için bir yol arkadaşı olabilmek, Gençlik Teşkilatımızın ana hedefidir. Bunun içindir ki, Gençlik Teşkilatı´mız, gençlere Kur´an ve din derslerinden dil kurslarına, spor, bilgisayar kurslarına kadar varan geniş imkânlar sunmaktadır.

Yine okul derslerine yardımcı olarak meslek ve yüksekokul yönlendirmelerinde bulunan Gençlik Teşkilatımız, çeşitli konulara yönelik olarak tartışma akşamları, seminerler ve yatılı olarak eğitim programları düzenlemektedir. Gençlerin toplumda kendilerine yer edinebilmeleri için boş zamanlarını spor ve kültürel faaliyetlerle değerlendirme imkânları sunan teşkilatımız, gençlerin evlerinde ve okullarında bulamadıkları pek çok hizmeti de sağlamaktadır.

HİLMİ MÜJDAT SIRMA
5.07.2019 16:45:42
64 yaşında1-sahaf,2- emekli kütüphaneci 3-arşivci ülkemizde ezilen sağ fikir ve insanların verdiği TRT kavgası,sağ edebiyat sağ basın üzerinde yapılmış çalışmalar üzerinde yenidünya vakfına bir yıldır devam ediyorum yetişmem için faydalı olabileceğiniz kıtap yayın var mı

  • Cuma 19.5 ° / 7.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22 ° / 7.5 ° Güneşli
  • Pazar 24.3 ° / 9.1 ° Güneşli