Diş Hekimi Murat ÖZTÜRK


Uyanmak Gerek

Tarih inanan ve inanmayanlar arasında savaşla geçmiş gerçeklerle doludur. İnananların dünyadan beklentisi inanmayanların beklentisi ile aynı değildir.


Biz Aziz Türk milleti olarak 750'li yıllarda kaldırdığımız İslam bayrağını bir daha indirmeden bugünlere getirmiş neslimize de taşımakta kararlılık içersinde and içmişiz . Okuduğumuz tarih kitaplarından ziyade örf, anane gibi  güzel kavramlar içerisinde büyüklerimizin hikayeleştirip masallaştırarak anlattıkları değerlerimiz kalbimizi kabartmış " hilal uğruna YA RAB" cümlesini fışkırarak çıkartmıştır.

 

Bugün mübarek Mehmet Akif Ersoy'un mirası olan " Medeniyet dediğin  tek dişi kalmış canavar" hitabındaki canavar ; teknoloji diyerek ellerimize tutuşturduğu telefon, sosyal medya, çağdaş yaşam kisvesi altında biz inanan insanlara acil önlem alamazsak neslimize kalan tek dişini geçirmiş tek atışla örf,anane, sohbet , nasihat gibi yıkılmaz  duvarlarımızı parçalamaya  başlamıştır .

 

Çocuklarımızın büyükleri dinlemeye , büyüklerin de çocuklara bir şeyler anlatmasına ;görüldüğü gibi zamanları kalmamıştır . Herkes bütün zamanını telefon , sosyal medya argümanlarıyla doldurmuştur. Bu gidişle kısa süre sonra aynı yerden beslenen dünya aynı gemiye binecek , büyük balık küçük balığı yutacak. Neslimiz hızla Allah inancını ve bilincini planları arasından son sıralara koyacak zamanla yitirecek . Bu cümleyi zorlanarak , üzülerek, olmamasını kalben isteyerek kurmaktayım .

 

Bir an önce gerekli tedbirler ve önlemler alınıp bu konunun önüne geçilmez ise CANAVAR KALMIŞ TEK DİŞİNİ  SESSİZ SEDASIZ BİZE VE NESLİMİZE GEÇİRECEKTİR.

  • Perşembe 24 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 10.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı