HABİLHAN PEHLİVANLI


Yarış şimdi başladı…


Geçenlerde birkaç arkadaş şöyle bir eleştiride bulundular bana:

Seçim süreci başladı. Bunca aday adayı var. Neden herhangi bir yorum yapmıyorsun?”

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki,

Devlet memuru olmam hasebiyle herhangi aday ya da partinin lehine ya da aleyhine herhangi bir yorum yapmam mümkün değil!

Beni okuyanlar bilirler ki, bu konuda oldukça hassasım.

Ancak konu Kırıkkale'nin menfaatleri söz konusu olunca akan sular durur.

Herhalde Kırıkkale için yapacağım yorumları da siyaset yapmak olarak algılayan olmaz!

Kimin nereli olduğu, hangi partiden aday olduğu değil, Kırıkkale'mize ve bu şehrin bedbaht halkına ne kadar hizmet getirebileceği önemlidir…

Açıkçası beni de bu kısım ilgilendirir.

Dolayısıyla bugünden itibaren seçim süreciyle ilgili olarak yapacağım yorumların bu minvalde değerlendirilmesini istirham ederim…

Öte yandan,

Şu ana kadar aday adayları hakkında neden yorum yapmadığım konusuna gelince…

Biliyorsunuz Kırıkkale küçük bir şehir

Ve merhum Fevzi Başkentli üstadımızdan sonra Kırıkkale yerel gazetelerinde ve hatta birçok ulusal gazetede günlük köşe yazan pek kimse yok… Âcizane ben de 2006'dan beri günlük bir şeyler karalayan bir kardeşiniz olarak iyi kötü Kırıkkale halkının gözünün, kulağının aşina olduğu bir isim ya da cisim oldum.

İşte bu yüzden de hemen hemen her partinin aday adaylarıyla öyle ya da böyle bir hukukum, bir muhabbetim var.

Hal böyle olunca da adaylar açıklandığı güne kadar bana düşen susmak ve yorum yapmamak olmuştur. Zira onları belirleyecek olan parti teşkilatlarıydı ve bu isimler de belirlendi.

Fakat…

Bugünden itibaren Kırıkkale'mizin menfaatleri doğrultusunda tüm adaylarımızı değerlendirip kendi (âcizane ) yorumlarımı mutlaka yapacağım…

***

Her şey bir yana

Türk Milletinin hassasiyetleri olan vatan, bayrak ve Türk Milletinin birliği doğrultusunda 7 Haziran'da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinin vatanımıza ve milletimize hayırlara vesile olmasını diler, Kırıkkale'mizin ve ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde hizmet göreceği bir seçim temenni ederim.

Halil ÖZCAN
9.04.2015 22:17:32
Yorum demek yanlılık demektir,taraf demektir.Yorumun olumlusu da olumsuzu da,iyisi de kötüsü de yorumu yapanın tarafını belli eder.Biz ne kadar tarafsızız desek de Allah`ın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok :)

  • Cumartesi 23.2 ° / 8.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.8 ° / 6.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.2 ° / 7.7 ° Güneşli