HABİLHAN PEHLİVANLI


Yazarak gazete sahibi olmak


2008 yılında haftalık olarak başladığım gazete köşe yazarlığı hayatımın 9 Ekim 2009´dan itibaren Pusula Gazetesinde sürdürdüğüm yedi buçuk yıllık kısmında yazıp çizmenin, hayatı ve dünyayı kalemime aktarmanın, içimden geçenleri yazılarımla paylaşmanın dışında, sanırım en büyük kazancım bir gazete sahibi olmaktır.

Beş kuruş sermaye eklemeden, yalnızca yazarak gazete sahibi olmanın hikâyesidir aslında benim Pusula Gazetesindeki geçen yedi buçuk yılım...

Allah kem gözlerden ve nazarlardan esirgesin, Mehmet (Altundağ) abimle gerçek bir abi kardeş ilişkisi içerisinde geçen yedi buçuk yılda birbirimize olan karşılıklı saygı ve sevginin ürünüdür Pusula Gazetesinin sahibi oluşum?

İstikrarı seven kişiliğimin bir yansıması ve Pusula Gazetesi´nin yerel bir gazetede yapılabileceklerin en iyisinin yapılıyor olmasının neticesidir Pusula Gazetesinin sahibi oluşum?

İçtenlikle ve severek yaptığım köşe yazarlığıyla yetinmeyerek ?gazeteciliğin? hemen her alanında var olmaya çalışmanın sonucudur Pusula Gazetesinin sahibi oluşum?

? Ve bu karşılıklı saygının, sevginin, sahiplenişin kendiliğinden ortaya çıkardığı bir üründür Pusula Gazetesinin sahibi oluşum?

***

2 Şubat 2005 tarihinde kurulan ve 9 Ekim 2009 tarihinde tanıştığım gazetemiz Pusula´nın bir ferdi olmak,

Bu gazeteyi ?kendiminmiçesine? benimsemek,

Zaten aşığı olduğum güzel Türkçemizle duygu ve düşüncelerimi sizlerle paylaşmak,

Stres dolu hayatımın en rahatlatıcı, en haz verici yönü olsa gerek?

***

12´nci yayın yılına ulaştığımız bu soğuk Kırıkkale gününde,

Günümüzün ve günlerimizin,

Ülkemizin ve milletimizin,

Tüm insanlığın ve kâinatın daha güzel, daha huzurlu ve mutlu günlere kavuşması temennisiyle,

Nice 12 yıllara?

  • Cumartesi 23.2 ° / 8.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.8 ° / 6.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.2 ° / 7.7 ° Güneşli