Karakeçili´de anlamlı tören

Karakeçili´de anlamlı tören

HACI ADAYLARI VE ASKER ADAYLARI İÇİN BİRLİKTE TÖREN DÜZENLENDİ

HACI ADAYLARI VE ASKER ADAYLARI İÇİN BİRLİKTE TÖREN DÜZENLENDİ

Karakeçili´de anlamlı tören

Karakeçili´de bu yıl hac görevini yerine getirecek, hacı adayları ve vatan borcunu ödeyecek gençler tören düzenlendi. Her iki görevinde kutsallığından bahsedilen törende dualar edildi. Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, her iki görevinde kutsal olduğunu hacı ve asker adaylarının bu kutsal görevinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

İLÇE HALKINDAN HELALLİK ALDILAR

2017 yılı hac döneminde hacca gidecek vatandaşların ve askere gidecek gençlerin duaları, cuma namazı çıkışında çarşı merkezinde bulunan Nur Camisi imamı Necati Kocabey tarafından yapıldı. Dua sırasında duygulu anlar yaşandı. Duanın ardından hacı adayları ve asker adayları, vatandaşlarla helalleşti. Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, hac adayları ve askere gidecek gençlerin dualarının yapıldığını ve Allah´ın izniyle yola çıkacakların hayırlısıyla ilçelerine tekrar gelmelerini istediğini söyledi.

HER TÜRK GENCİ ASKER DOĞAR

Askerliğin Türk Milleti´nin ruhunda olduğunu ifade eden Başkan Özçelik "Türk Milleti asker doğar, asker yaşar ve asker ölür. Çocuklarımız da gidecek ve inşallah hayırlısı gelecekler. Allah kavuştursun. Şimdiden tüm askerlerimize hayırlı yolculuk ve hayırlı teskereler diliyorum. Askerlerimiz olmasa biz burada uyuyamayız. Askerlik bir nöbet değişimidir. Dün bizler bu nöbeti tuttuk. Daha sonra bizim çocuklarımız bu nöbeti tutacak. Hacı adaylarımızda kutsal topraklara gidiyorlar. Böyle bir güzel günde onlara yollarının açık olmasını diliyorum? dedi.

Haber Merkezi



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı