Gönüllü kitap okutma elçisi

Gönüllü kitap okutma elçisi

KİTAP OKUYARAK CEHALETİ YENERİZ

Gönüllü kitap okutma elçisi

Kırıkkale´de kitap okuma sayısının az olduğunu belirten Kitap Sevenler adına bir araya geldiklerini belirten Ebru İşler, amaçlarının kitap okumanın güzelliğini herkese gösterebilmek ve okuyan insan sayısını çoğaltmak için bir araya geldiklerini söyledi.

KADINLARDAN KÜLTÜREL ETKİNLİK

Büyük Şehir Parkında, daha ziyade kadın arkadaşları tarafından verilen destekle bir araya geldiklerini ve kitap okuyanların sayısının artış göstermesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten İşler, bu yönde değişik etkinlikler yapmayı düşündüklerini ifade etti.

KİTAP OKUYARAK CEHALETİ YENERİZ

Kitap okuyarak cehaletin önüne geçileceğini belirten Ebru İşler şöyle dedi: ?Amacım kitap okumayı çok seven bir insanım. Kitap okuyan insanları da çok seven bir insanım, bol bol kitap okumaya çalışıyorum. Buradaki amacım da Kırıkkale´ye yakın bir zamanda geldim. Kırıkkale´de kitap okuyan insan sayısının çok az olduğunu gördüm. Konya´da her yıl kitap okuma festivali düzenleniyor. Kırıkkale´de de kitap okuyan insanların sayısında artış sağlanması için bir etkinlik düzenleyip kimse gelmese de şu anda 15-20 kişiyiz. Hep birlikte kitap okuyoruz. Amacım kitap okumanın güzelliğini herkese gösterebilmek ve okuyan insan sayısını çoğaltmak?

HABER: Arzu Kayır



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı