Mutluluğu Kırıkkale´de Bir Eve Taşıdı

Mutluluğu Kırıkkale´de Bir Eve Taşıdı

GENÇ YAŞINDA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞAN KADIN İŞLETMECİ, KIRIKKALE´NİN TANITIMINA DA KATKIDA BULUNUYOR

GENÇ YAŞINDA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞAN KADIN İŞLETMECİ, KIRIKKALE´NİN TANITIMINA DA KATKIDA BULUNUYOR

Mutluluğu Kırıkkale´de Bir Eve Taşıdı

Kırıkkale´nin ilk 4 yıldızlı oteli olma vasfını kazanan Carmine Hotel´in başarılı genel müdürü ve aynı zamanda ATİD (Anadolu Turizm İşletmeciler Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Şahin, Star TV´de yayınlanan ?Vahe ile Evdeki Mutluluk? programının sunucusu Vahe Kılıçarslan´ı Kırıkkale´ye getirerek Kırıkkale´nin tanıtımına katkıda bulundu ve bir ailenin evinin yenilenmesine vesile oldu.

TAKDİR TOPLUYOR

2015 yılında faaliyete giren ve kısa bir sürede Kırıkkale´nin tek dört yıldızlı oteli olma vasfını kazanan Carmine Hotel´e kurumsal kimlik kazandıran Şahin, gerek ortaya koyduğu sosyal sorumluluk projeleriyle gerekse girişimci yapısıyla Kırıkkale´de takdir kazanan bir kadın yönetici olarak dikkatleri üzerine topluyor. Program çekimleri sırasında, Vahe Kılıçarslan´ı Carmine Hotel´de ziyaret ederek bir süre sohbet eden Kırıkkale Valisi İlker Haktankaçmaz da Kırıkkale´nin tanıtımına katkılarından dolayı Genel Müdür Ayşe Şahin´i tebrik etti.

KIRIKKALE´YE DAVET ETTİ

Son olarak, Kırıkkale´nin adının, televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarından Star TV´nin ?Vahe ile Evdeki Mutluluk? programında tanıtılmasına vesile olan Şahin, programın Kırıkkale´de çekilmesinin hikâyesini şu şekilde anlattı: ?Star TV ?de yayınlanan ?Vahe ile Evdeki Mutluluk? programının sunucusu Vahe Kılıçarslan ile 7 ay önce bir vesileyle tanıştım. Sohbet esnasında program çerçevesinde ilimize gelerek ihtiyaç sahibi bir vatandaşımızın evini dekore etmesini ve eşyalarını yenilemesini rica ettim.?

29 EKİM PAZAR GÜNÜ 11.55´TE YAYINLANACAK

?Birkaç kez görüşmenin ardından da ?Vahe ile Evdeki Mutluluk? programının Kırıkkale çekimleri için planlamamızı yaptık. 29 Ekim Pazar günü 11.55´te yayınlanacak olan bölüm için geçen hafta gerçekleşen programda, bir yandan belirlenen ev dekore edilirken diğer yandan da Kırıkkale´mizin ve Kırıkkale´mizin parlayan yıldızı Sulakyurt ilçemizin tanıtımına vesile olduk. Bu vesileyle bizleri coşkuyla ağırlayan Sulakyurt Belediye Başkanımız İsmail Bildik´e de teşekkür etmeden geçemeyeceğim? diye konuştu.

HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı