Turkuaz Kafe, Yenişehir´de hizmete girdi

Turkuaz Kafe, Yenişehir´de hizmete girdi

YENİŞEHİR, TURKUAZ´IN FARKIYLA TANIŞIYOR

YENİŞEHİR, TURKUAZ´IN FARKIYLA TANIŞIYOR

Turkuaz Kafe, Yenişehir´de hizmete girdi

Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerinin en önemli durak yeri Yenişehir, yeni bir hizmet anlayışıyla tanışıyor. Farklı konsepti, sıcak ortamıyla müşterilerini değil konuklarını bekleyen Turkuaz Kafe Cumartesi günün gerçekleştirilen resmi açılışla, başta Yenişehir o5lmak üzere tüm Kırıkkale´ye hizmet sunmaya başladı.

YENİ BİR ANLAYIŞLA

Üniversite öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak nezih bir işletme kurduklarını ifade eden Darıcı, ?TURKUAZ Kafe olarak müşteri memnuniyeti en üst düzeye çıkarmak için hiçbir masraftan kaçmadık. Müşteri odaklı çalışmalarımızla hizmet sektörüne yeni bir soluk getireceğiz Davetimizi kırmayarak gelen tüm misafirlerimize sonsuz teşekkür ediyorum? dedi.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Türkeş Oğuzhan Darıcı´nın işletmeciliğinde hizmete giren kafenin açılışına çok sayıda davetli katıldı. Açılışa MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Kadın Kolları Başkanı Hatice Narin, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Gençtürk, Ülkücü İşçiler Derneği Bölge Başkan Yardımcısı Ersin Ağar, Ülkücü İşçiler Derneği Kırıkkale İl Başkanı Bilal Kağan Demirbilek, TÜRKAV Kırıkkale Şube Başkanı Galip Öztürk, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Şuayip Keskin, Türk Enerji-Sen Kırıkkale İl Başkanı İlker Mazılıgüney, TÜKÇEV Kırıkkale Şube Başkanı İlhan Şahin ve çok sayıda davetli katıldı.

HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı