17 köyde arazi tapulaştırma çalışması yapılacak

17 köyde arazi tapulaştırma çalışması yapılacak

YÜZDE 50 HİBE DESTEĞİ SAĞLANACAK

17 köyde arazi tapulaştırma çalışması yapılacak

Karakeçili ilçesinde ´kırsal kalkınma desteklemeleri´ adı altında ilçe halkına ve civar köyden gelen vatandaşlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Şube Müdürü Turhan Biçer de 17 köyün arazi toplulaştırılmasına alındığını, toplulaştırmanın genelde sulu araziler üzerinde her parselin suyu ve yolu olacak şekilde yapıldığını dile getirdi.

YÜZDE 50 HİBE DESTEĞİ

Kırsal Kalkınma Desteklemeleri adı altında Karakeçili ilçesinde toplantı düzenlendi.  Belediyede düzenlenen toplantıya, Karakeçili Kaymakamı Oğuzhan Ocak, Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş ile vatandaşlar katıldı. Ziraat mühendisi Davut Erdoğan, toplantıda ahır ve ağıl kurulumu, tarımsal ürünlerin işlenmesi, depolanması ve paketlenmesi ile basınçlı sulama sistemleri kurulumuna yüzde 50 hibe desteği sağlandığını anlattı.

SORULAR CEVAPLANDIRILDI

Şube Müdürü Turhan Biçer de 17 köyün arazi toplulaştırılmasına alındığını, toplulaştırmanın genelde sulu araziler üzerinde her parselin suyu ve yolu olacak şekilde yapıldığını dile getirdi. Toplantı, vatandaşların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi. Toplantıya katılan vatandaşlarda kendilerini çeşitli konularda bilgilendiren yetkililere, emeklerinden dolayı teşekkür ettiler.



1

İlaçlama Artık Kiralık Değil, Belediyenin Kendi Araçlarıyla Yapılıyor

2

Kırıkkale İtfaiyesi’nden Dayanışma Ziyaretleri

3

Kırıkkale’de Temizlik Seferberliği Tüm Hızıyla Sürüyor

4

Dinek Dağı Eğitim Merkezi Gözden Geçirildi

5

Bağımlılık Seferberliği Başladı, Kurumlar El Ele Verdi

6

Vali Makas, Ulaş Köyü’nde Vatandaşlarla Buluştu

7

Önal’dan Gürler Mahallesi’ne Yol Müjdesi!