30 yaralı..!!!

30 yaralı..!!!

Ankara-Kırıkkale karayolunda meydana gelen trafik kazasında 30 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ankara-Kırıkkale karayolunun 50. kilometresinde Elmadağçıkışındaki kazaya 2 otobüs, 1 minibüs ve 6 otomobil karıştı.

Kırıkkale istikametinde seyreden 2 otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birbirine çarparak yol kenarındaki yağmur suyu kanalına düştü. Kazayı görerek yavaşlayan yolcu otobüsüne de arkasında seyreden başka bir yolcu otobüsü çarparak, karşı şeride geçti. Bu sırada 1 minibüs ve 4 otomobil de kazaya karıştı.

Kaza sonrasında olay yerine Ankara ve Kırıkkale`den çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralanan 30 kişiden 16`sı Kırıkkale, 14`ü ise Ankara`daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Kaza nedeniyle yol yaklaşık 1 saat ulaşıma kapandı.

Bu arada, Elmadağ Roketsan Fabrikası önünde Şeref Güleç idaresindeki 06 AE 5840 plakalı otomobil de seyir halindeyken yanmaya başladı. Trafikteki diğer araçların sürücülerinin, otomobillerindeki yangın tüpleriyle yangına müdahale etmesine rağmen, araç kullanılamaz hale geldi.



1

İlaçlama Artık Kiralık Değil, Belediyenin Kendi Araçlarıyla Yapılıyor

2

Kırıkkale İtfaiyesi’nden Dayanışma Ziyaretleri

3

Kırıkkale’de Temizlik Seferberliği Tüm Hızıyla Sürüyor

4

Dinek Dağı Eğitim Merkezi Gözden Geçirildi

5

Bağımlılık Seferberliği Başladı, Kurumlar El Ele Verdi

6

Vali Makas, Ulaş Köyü’nde Vatandaşlarla Buluştu

7

Önal’dan Gürler Mahallesi’ne Yol Müjdesi!