45 okulumuzda kütüphane yokmuş

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

Kırıkkale’de 45 okulda kütüphane olmadığı ortaya çıktı. Yurt genelinde 'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' teması ile başlatılan kampanya sayesinde bu okullara kütüphane yapılacak.

İLK KÜTÜPHANE TÖRENLE AÇILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde başlatılan 'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' projesi kapsamında Kırıkkale Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne kütüphane yapıldı. Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, geçtiğimiz gün düzenlenen törenle kütüphanenin açılışını yaparak burada öğrencilerle birlikte kitap okudu. Sohbet etti
 

TÜM ESERLERE ULAŞILABİLECEK

Milli Eğitim Müdürü Tüfekçi, şehirdeki 47 bin 600 öğrencinin güncel eserlere ulaşabileceği ve içerisinde zevkle oturacakları mekanlar oluşturmak için çalıştıklarını belirterek, "Şu an için ilimizde mevcut durumunda kütüphanesi bulunmayan 45 okulumuzun kütüphanesini kuruyoruz. Bunun yanında da toplamda 236 okulumuzun kütüphanelerini iyileştiriyoruz, yeniliyoruz, renklendiriyoruz ve çocuklarımızın daha müreffeh ortamda kitap okuyacakları mekanlar oluşturuyoruz. Kırıkkale'de kütüphanesiz okul kalmayacak. Çocuklarımıza renkli, güzel, kitapların bol olduğu bir dünya kuracağız" dedi.



1

Öğrenciler Dünya Robot Yarışmasına Hazırlanıyor

2

Bahçeşehir Kolejinden Uluslararası Arenada Gururlandıran Başarı!

3

12 ALANDA EĞİTİM KURSLARI DÜZENLENDİ

4

137 ÖĞRETİM ÜYESİ CÜBBELERİNİ GİYDİ

5

Rektör Aslan Bütün Çalışma Arkadaşlarına Teşekkür Etti

6

Proje Kabulünde 156 Üniversite Arasında 10. Sıradayız

7

Çanakkale Ruhunu Yaşatan Muhteşem Gece