Adaylar vites yükseltti

Adaylar vites yükseltti

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORLAR

Adaylar vites yükseltti

7 Haziran seçimine 28 gün kala adaylar vites yükseltti. AK Parti bu zamana kadar koruduğu sessizliğini birkaç programla bozdu. CHP'nin estirdiği rüzgârı Murat Çakırca fırtınaya dönüştürmeye çalışıyor. MHP'de ise Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk ve Merih Karayol tam bir uyum içinde çalışarak oylarını arttırmaya çalışıyor.

AK PARTİ PEK RAHAT DEĞİL

7 Haziran Milletvekili seçimi ile ilgili geri sayım başladı. Milletvekili adayları bugüne kadar sürdürdükleri propaganda çalışmasında adeta vites yükseltti. Son bir iki haftaya kadar tam bir sessizlik içinde olan AK Parti son birkaç programla sahaya indi. Birinci sıra adayı Oğuz Kağan Köksal ikinci sıra adayı Ramazan Can çalışmalarını merkezde yoğunlaştırırken üçüncü sıra adayı Abdullah Öztürk de çalışmalara katılıyor. Buna rağmen AK Parti bu dönemi sıkıntılı geçirecek gibi görünüyor. Adayların bazen gittikleri yerlerde tepkiyle karşılaştıkları söyleniyor.

CHP VE MHP TEMPO ARTIRDI

Cumhuriyet Halk Partisinde ise ön seçimle başlayan hareketlilik birinci sıra adayı Murat Çakırca'nın yüksek performansı ile bütünleşmiş görünüyor. CHP adayları yaklaşık iki aydan bu yana saha çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Çevrede ilçeleri ikinci kez ziyaret eden CHP'liler merkezde de diğer adaylara göre bir adım önde gibi. Milliyetçi Hareket Partisi ise geçtiğimiz dönemin rahatlığını yaşıyor. Bu arada Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk ve Merih Karayol uyum içinde çalışarak hem birlik beraberlik mesajı veriyorlar. Hem de oylarını arttırmaya çalışıyorlar. Saadet ve BBP'nin adayları ise çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız