AK kadınlar boş durmuyor

AK kadınlar boş durmuyor

Ak Parti Kırıkkale Kadın Kolları Başkanlığı ve Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı'nın eşi Hilal Saygılı ev ziyaretlerini sürdürüyor

EV HANIMLARIN DESTEK İSTİYORLAR

Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı, Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’nın eşi Hilal Saygılı ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerini sürdürüyor. Ev toplantılarına katılan hanımlar, Ak Parti’ye katılımın gün geçtikçe arttığını ifade ettiler. Hilal Saygılı ise yaptığı konuşmada Ak Parti ile istikrarın sürmesi için ev hanımlarından destek istedikleri belirtti.

 

BÜYÜK FARKLA KAZANACAĞIZ

Bu güne kadar birçok aileyi ziyaret eden Hilal Saygılı toplantı ve buluşmaların olumlu geçtiğini ve özellikle ev hanımlarının Ak Parti’ye olan güvenlerinin tam olduğunu söyledi. Saygılı yaptığı konuşmada, “Kırıkkale’mizde ev hanımlarımız AK Partiye tam destek veriyorlar. Ziyaretlerimizde görüyoruz ki bizlere ve Ak Parti’ye teveccüh ediyorlar. Bu durumda bizi çok mutlu ediyor. İnşallah Kırıkkale’mizde Ak Parti büyük bir farkla seçimi kazanacak" ifadesinde bulundu.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız