Ak Parti`de aday adayı yoğunluğu

Ak Parti`de aday adayı yoğunluğu

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için, bugün AK Parti binasında yoğun bir gün yaşanacak.

AK Parti Kırıkkale milletvekili aday adaylığında bugün 6 kişi müracaatta bulunacak. Kırıkkale’nin yakından tanıdığı bu insanlar, partinin belirlediği saatlerde ekipleriyle birlikte müracaat edecekler. Burada hem kendilerini tanıtacaklar, hem de yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verecekler.

YAPILACAK MÜRACAATLAR 

AK Parti binasına ekibiyle ilk olarak saat 10.00’da Kırıkkale’nin ve Türkiye’nin tanıdığı işadamı Ömer Faruk Ilıcan gelecek. Burada açıklamaların ardından saat 11.00’da binaya işadamı ve futbol sevdalısı Ergün Tekin müracaat edecek. Cuma Namazı öncesi iki adayla müracaat sona erecek

ÖĞLEDEN SONRA 4 KİŞİ

Cuma Namazı sonrası ilk müracaatı saat 13.00’da Mühendis Regaip Kurtoğlu yapacak. Hemen ardından saat 14.00’da Erhan Erdal AK Parti binasına gelecek. Burada neden aday adayı olduğunu açıklayacak.  Saat 15.00’da Avukat Orhan Aytekin, binaya gelerek müracaatını yapacak. Son olarak saat 16.00’da Keskin’de ticaret hayatını sürdüren Abdullah Öztürk, müracaat ederek, neden AK Parti aday adayı olduğunu açıklayacak.

GENEL MERKEZE MÜRACAAT ETTİLER  

Öte yandan AK Parti Genel Merkez binasına giden eski milletvekillerinden Kemal Albayrak ve Murat Yılmazer, Kırıkkale’den aday adayı müracaatlarında bulundular. Eski milletvekilleri önümüzdeki günlerde Kırıkkale’ye gelerek, açıklama yapacakları söyleniyor.  



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız