Ana İsale Hattındaki Büyük Arıza Giderildi

Ana İsale Hattındaki Büyük Arıza Giderildi

Kırıkkale’de uzun süredir kent genelini etkileyen önemli bir altyapı sorunu, dün itibari ile belediye ekiplerinin yoğun ve özverili çalışmaları sonucunda dün çözüme kavuştu.

Kırıkkale ve Yahşihan’da Su Sorununa Son

Kırıkkale Merkez ve Yahşihan ilçelerine su sağlayan ve “Tarım Kavşağı” olarak bilinen noktadan geçen ana isale hattında meydana gelen, uzun zamandır giderilemeyen arıza başarıyla onarıldı. Çalışmaların zorlu hava koşullarına rağmen kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, ekiplerin gece gündüz demeden mücadele ettiğini ifade ederek tüm çalışanlara teşekkür etti.

Şiddetli Hava Şartlarına Rağmen Arıza Başarıyla Giderildi

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yaptığı açıklamada; soğuk, yağmur ve ağır şartlarda görev yapan ekiplerin fedakârlık gösterdiğini vurgulayarak, “Zorlu şartlara rağmen büyük bir özveriyle çalışan tüm çalışma arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.” dedi. Onarımın tamamlanmasıyla birlikte su akışının normale döndüğü, bölgede yaşanan aksaklıkların giderildiği bildirildi.



1

Geyik Grup’tan Dev İftar Buluşması

2

Türk Metal’den Ankara’da Dev Buluşma

3

Kırıkkale Belediyesi’nden Hizmet Atağı

4

Hacivat ve Karagöz Çocuklarla Buluştu

5

Cönger, Personeli ve Halkıyla Aynı Sofrada

6

Kampüs İftarları Gençleri Gönül Sofrasında Buluşturdu

7

Karagülle İklimsa’dan Çeyrek Asırlık Gurur