BÜYÜKYAĞLI?DA MEZARLIĞA BAKIM VE TEMİZLİK YAPILDI

BÜYÜKYAĞLI?DA MEZARLIĞA BAKIM VE TEMİZLİK YAPILDI

Büyükyağlı Belediyesi, İş-Kur ile ortaklaşa düzenlenen Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında, kasaba mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışması yapıldı.

ORTAK ÇALIŞMA

Büyükyağlı Belediyesi, İş-Kur ile ortaklaşa düzenlenen Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında, ilçedeki mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışması başlattı. Proje kapsamında ekipler, kasabada ki mezarlıkta bakım ve temizlik çalışmaları yaptılar. Büyükyağlı Belediye Başkanı Mevlüt Özçelik, çalışmalar dolayısıyla yaptığı açıklamada, Kırıkkale İş-Kur Müdürlüğü ile TYÇP kapsamında kasabanın mezarlığını 9 kişi ve belediye çalışanları ile temizlediklerini söyledi.

 

9 KİŞİYE İŞ İMKANI

Özçelik, ?İş-Kur ile yaptığımız protokol ile 9 vatandaşımıza iş imkanı sağladık. Bu çerçevede Belediyemiz çalışanları ile kasaba mezarlığımızı temizledik. Uzayan otlar yüzünden kötü bir görünüm kazanan mezarlığımız İş-Kur ile belediyemiz arasında yapılan protokol ile çalışan 9 kişi ve Belediye çalışanlarımız otları biçip kasaba mezarlığımız dört bir tarafını ağaçlandırdık? dedi.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ