CANLARINI TEHLİKEYE ATIYORLAR

CANLARINI TEHLİKEYE ATIYORLAR

Düğün konvoylarının vazgeçilmezleri olan bahşiş toplayan çocuklar, hayatlarını konvoydan atılan zarfların içerisindeki 5 ile 10 TL için hiçe sayıyorlar. Zaman, zaman trafikte büyük tehlike oluşturan çocuklara hemen hemen her kavşakta rastlamak mümkün.

FIRSATÇILAR İŞ BAŞINDA

Yaz mevsiminin gelmesi ve düğünlerin artması birçok sektörü canlandırırken, düğün konvoylarının fırsatçıları diye tabir edilen ve gelenek haline gelen bahşiş çocukları trafikte büyük tehlike oluşturuyorlar. Kendi hayatlarını adeta hiçe sayar bir şekilde konvoydaki araçların önüne atlayan çocuklar, kimi zaman istenmeyen olaylarla karşılaşıyorlar.

 

NÖBET TUTUYOR

Gelin arabalarının peşinden koşan ve trafikteki araçların önüne geçip üzerine yatan çocuklar, bahşiş alabilmek için büyük mücadele veriyorlar. Kırıkkale kent merkezinde özellikle hafta sonları onlarca düğün konvoyu geçerken, çocuklar kavşaklarda adeta nöbet tutuyor. Caddeleri ablukaya alan çocuklar, organize bir şekilde düğün araçlarının korna seslerini duyar duymaz bahşiş peşine düşüyorlar. Halkan büyük tepkisini çeken bu duruma yetkililerin çözüm bulmasını isteyen vatandaşlar, istenmeyen olayların yaşanmaması için yetkilileri göreve çağırıyorlar.

 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü