Delice Otoyolu?nun projesi hazır

Delice Otoyolu?nun projesi hazır

ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANI FERİDUN BİLGİN, ANKARA-SAMSUN OTOYOLU`NUN İLK KADEMESİ OLAN ANKARA-KIRIKKALE-DELİCE OTOYOLU`NUN PROJE ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞINI SÖYLEDİ.

Delice Otoyolu?nun projesi hazır

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Ankara-Samsun Otoyolu`nun ilk kademesi olan Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu`nun proje çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Uygulama proje çalışmalarının devam ettiğini, bu yıl ihale ilanına çıkmayı planladıklarını kaydetti.

UYGULAMA ÇALIŞMALARI

Tamamlanmasıyla birlikte trafikte büyük kolaylık sağlayacak olan Kırıkkale-Delice Otoyolu?nun proje çalışmaları tamamlandı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Ankara-Samsun Otoyolu`nun ilk kademesi olan Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu`nun proje çalışmalarının tamamlandığını, uygulama proje çalışmalarının devam ettiğini, bu yıl ihale ilanına çıkmayı planladıklarını kaydetti.

HER KÖŞESİNE KAVUŞULUR

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan da Türkiye`de ulaşım ihtiyaçlarını karşılayarak gelişmiş ülkelerin standartlarına ulaşmak ve yollarda trafik güvenliğini sağlamak amacıyla sürdürdükleri çalışmalarla ülkenin her köşesinin ulaşılır ve kavuşulur hale geldiğini ifade etti.

SOSYAL FIRSATLAR

Genel Müdürlüğün, karayolu ulaşımının etkin, ekonomik, sürdürülebilir ve çevre dostu olması hedefiyle hizmet verdiğini belirten Turhan, "Günümüz koşullarına uygun, gelişmiş ve yeterli bir ulaşım sisteminin ekonomik ve sosyal fırsatlar oluşturarak milli kalkınmayı artıracağı bilinciyle yapımını sürdürdüğü bölünmüş yollarımızın uzunluğu bugün 23 bin 720 kilometreye ulaşmıştır" diye konuştu.



Ertunç
12.03.2019 14:29:37
Kırıkkale delice otoyol projesi yuzunden bir çok insan magdur buradan yol gececek diye alıcı bulamıyoruz bu yol hakkında bilgilendirin lütfen