Dikkat trafik var

Dikkat trafik var

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen denetimlerde kurallara uymayan ve evraklarında eksiklik olan 37 aracın trafikten men edildiği bildirildi.

37 otomobil ve motosiklet trafikten men edildi

VATANDAŞLARIN MAL VE CAN GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak ve güvenli bir trafik ortamında seyir edebilmelerini sağlamak amacıyla, günün muhtelif saatlerinde teknik değişikliğe uğramış ve modifiyeli araçlar ile motosikletler üzerinde denetimler aralıksız olarak sürdürüyor.

DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Konuyla ilgili olarak Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ?Son zamanlarda araçlarını modifiye ettirerek yani motorun gücünü arttırarak, dış görünüşünde değişiklikler yaptırarak, aracın daha süratli, görüntüsü ve hızıyla dikkat çeken bir araç haline getiren bazı özel oto ve  motosiklet sürücülerinin özellikle geceleri Atatürk Bulvarındaki Ve Samsun Bulvarı aralarında süratli çıkış ve yolda araçla kayma gösterisi yaparak, araçlarında ki ses, müzik cihazlarının sesini fazla açarak,  kamunun rahat ve huzurunu bozacak veya kişilere zarar verecek şekilde saygısızca kullanan, bu tip araç sürücüleri üzerinde etkili  bir trafik denetimi yapılmıştır?

78 MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNE İŞLEM YAPILDI 
?Yapılan denetimlerde halkın rahat ve huzurunu bozan, aşırı derecede egzozundan duman ve gürültü çıkaran, araçları kullanan, 103 otomobil sürücüsü ile koruma başlığı ve gözlüğü takmayan 78 motosiklet sürücüsüne cezai işlem yapılmasının ardından. Eksiği görülen 37 otomobil ve motosiklet trafikten men edildi.




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ