EL EMEĞİ GÖZ NURU

EL EMEĞİ GÖZ NURU

Delice Kaymakamlığının desteği, Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile El Sanatları kursunda başarılı olan kursiyerler sertifikalarını aldı. Yaptıkları çalışmaları sergileyen kursiyerlerin eserleri büyük ilgi gördü. Sergide konuşma yapan Delice Kaymakamı Hüsey

PROJELERE GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ
Delice Kaymakamlığı desteğiyle Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan El Sanatları Kursu ve Trikotaj Kursu?nda eğitimlerini tamamlayan kursiyer bayanlar, sertifikalarını alarak ürünlerini Delice Açık Hava Düğün Salonunda sergiledi. Açılışı gerçekleştirilen sergiye ilginin oldukça yüksek olduğu gözlendi. Serginin açılışında konuşma yapan Delice Kaymakamı Hüseyin Sayın, ?Kaymakamlığımız olarak bu tür projeleri ve çalışmaları önemsiyoruz. Bu konuda elimizden gelen desteği vereceğiz. İlçemizde bu tür programların olması bizleri mutlu ediyor? dedi.
 
SERGİ BEĞENİ İLE İZLENDİ
Serginin açılışına Delice Kaymakamı Hüseyin Sayın, Delice Belediye Başkanı İhsan Biçici, İlçe Emniyet Amiri Süleyman Demirkoparan İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İman, daire amirleri ve ilköğretim öğrencileri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışın ardından vatandaşlar sergiyi gezerek, sergide bulunan ürünleri incelediler. Kaymakan Sayın, Bu tür sergilerin devam etmesi gerektiğini açıkladı.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ