En güzel şartlarda konaklayacaklar

En güzel şartlarda konaklayacaklar

VALİLİKTEN TARIM İŞÇİLERİNE GÜVENLİ KONAKLAMA HİZMETİ

VALİLİKTEN TARIM İŞÇİLERİNE GÜVENLİ KONAKLAMA HİZMETİ

En güzel şartlarda konaklayacaklar

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, mevsimlik tarım işçileri için Balışeyh’te oluşturulan tarım kentini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Tarımsal faaliyetlerde bulunmak üzere Balışeyh’e gelen mevsimlik işçilerin hijyenik ortamda barınma ihtiyaçlarını karşılamak, sosyal izolasyonlarını ve sağlık durumlarını takip edebilmek amacıyla Tarım Kent Projesi kapsamında 29 adet konteynerden oluşan yerleşke kurulduğunu ifade eden Vali Sezer, çocuklarla da yakından ilgilenerek çikolata dağıttı.

Balışeyh Kaymakamı Vekili Kübra Kaplan ile Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’nun da yer aldığı incelmeler sonrasında Vali Sezer, Tarım Kentin sürekli kontrol altında tutulması ve tarım işçilerinin ihtiyaçlarının karşılanması talimatı verdi.



1

Örenciler Arasında Yemek Yarışması Düzenlendi

2

ZARAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

3

ŞEHİTLERİMİZİN İSMİ ÜNİVERSİTEDE YAŞAYACAK

4

PROJEYE KISA BİR ZAMANDA BAŞLANACAK

5

ANA İSALE HATTINDAKİ ARIZA GİDERİLDİ

6

ÇOCUKLAR BU EĞLENCELERİ KAÇIRMAYIN

7

3 FARKLI NOKTAYA ÇAM AĞACI DİKİLDİ