Erkoç yeniden başkan seçildi

Erkoç yeniden başkan seçildi

Dulkadiroğulları Eğitim Kültür, Çevre ve Yardımlaşma Derneği'nin Olağan Genel Kurulu AGİAD Konferans Salonunda gerçekleşti. Kongre'ye tek aday olarak giren Köksal Erkoç üyelerin oyuyla tekrar Başkanlığa seçildi.

GENİŞ KATILIM
Geniş bir katılımın yaşandığı Kongre’de Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Kırıkkale BARO Başkanı Ayhan Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Köstekli, Kırıkkale Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin ayrıca Kongre’ye Siyasi partilerin adayları da katıldı. Kırıkkale AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı, MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan, Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz katılırken, Dulkadiroğulları derneğine bağlı vatandaşlarda kongreye renk kattı.

SÜREKLİ AYAKTA KALSIN
Divan Başkanı olarak yerini alan Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Süleyman Köstekli Dulkadiroğullarının birlik ve beraberlik içinde bu güne kadar gelmelerini kutlarken “böylesi Dernekler sürekli ayakta kalsın’’dedi. Kırıkkale Emekliler Derneği Başkanı Basri Keskin Dulkadiroğulları Derneğini kutlayarak, gelecek yıllarda başarılarının devamını diledi.

5 TÜRK HANEDANINDAN BİRİ
Dulkadiroğulları Dernek Başkanı Köksal Erkoç yaptığı konuşmasında, “Derneklerinin kurulduğu günden bu yana sürekli çalıştıklarını belirterek “Dulkadiroğulları beyliği 1337-1522 yılları arasında hüküm sürmüş tarihte çok büyük rol oynamış en asil Türk hanedanlığı olarak kabul edilen 5 Türk hanedanından biridir. Dulkadiroğulları 1522’de Osmanlı’ya ilham olduğunda Dulkadiroğlu kanun namesi aynen korunarak, Osmanlı Devleti yıkılına kadar kullanılmıştır.’şeklinde konuştu.

8 MİLYON DULKADİROĞULLARI YAŞIYOR
Başkan Erkoç Dernek Faaliyetlerinin üst düzey bürokratların gözünden kaçmadığı belirterek “Başbakan Yardımcımız Beşir Atalay olmak üzere Vekillerimiz Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Savunma Bakanı Müsteşar Yrd. Tümgeneral Osman Ünlü Kırıkkale Valimiz, Belediye Başkanımız, kaymakamlarımızla bire bir görüşmeler yapılmış ve Dulkadiroğulları en üst düzeyde taktir görmüştür. Türkiye’de yaklaşık olarak 8 Milyon Dulkadiroğulları Türkmeni yaşadığı bilinmektedir’’

BÜYÜK BAŞARI
Erkoç “Sadece Kırıkkale’de Değil Başta Kahramanmaraş, Kırşehir, Malatya, Konya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kayseri ve Ankara’ya ziyaretlerde bulunarak, buralardaki akrabalarımızla kucaklaştık. Bir daha ayrılmamak üzere sözleştik. Bugün bu illerimizde derneklerimiz bulunmaktadır. Kırıkkale Dulkadiroğulları derneği sadece bununla da kalmadı. Türkiye tarihinde bir ilki de gerçekleştirerek 13 yıldır üst üste kültür şenlikleri yaparak, büyük bir başarıya imza atmıştır”



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ