Eserleri görücüye çıkardılar

Eserleri görücüye çıkardılar

Güzel Sanatlar Lisesi Resim Öğretmeni İlknur Aslan tarafından düzenlenen resim sergisinin açılışı gerçekleşti. Öğrencileri ile birlikte hazırladıkları 50?den fazla eseri Kırıkkale halkının beğenisine sunduklarını belirten Aslan sergiye tüm Kırıkkale halkı

RESİM SERGİSİ HALKA AÇILDI

Güzel Sanatlar Lisesi yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve öğrencilerin uzun uğraşlar sonrası ortaya çıkardığı onlarca eseri bünyesinde barındıran resim sergisi halka açıldı. Serginin açılışını yapan Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy eserleri uzun bir süre uğraş vererek halkın beğenisine sunan öğrencilere ve onlara öncülük eden öğretmenlerine teşekkür ederek ?Sanata verilen önemin artırılmasında yaptığınız etkinlikler için teşekkür ederim? dedi.

 

ÖNEMLİ BİR FAKTÖR

Öğrenciler tarafından yapılan eserleri tek tek inceleyerek öğrencilerle sohbet eden Çınarsoy eserlerin sahiplerinden dinledi. Sergideki tüm eserler ile yakından ilgilenen Çınarsoy serginin açılmasına öncülük eden Resim Öğretmeni İlknur Aslan ile eserler hakkında sohbet etti. Sanatın ve sanatçının ülke için önemine değinen Çınarsoy hem ülke gelişimi için hem de ilimizin gelişimi için sanatın gelişmesinin önemli bir faktör olduğunu söyledi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ