Et satışlarında hafta sonu yoğunluğu

Et satışlarında hafta sonu yoğunluğu

Kırıkkale'de hafta sonları kara et ve beyaz et satışları artıyor.

YILLARIN ESNAFI
Ankara Caddesi`nde yıllardır kasaplık yapan Veysel Aksoy, hafta sonları yapılan pikniklerin et satışlarına da yansıdığını söyledi. Aksoy, vatandaşlar bütçesine göre bonfile, göğüs, kanat ve but aldığını söyledi. Hafta sonu işlerinin hafta içine göre daha yoğun olduğuna dikkat çeken Aksoy, “Kırıkkale’de son günlerde artan hava sıcaklığından bunalan vatandaşlar hafta sonlarını piknik yaparak değerlendiriyor.”

PİKNİK İŞLERİ ARTIRDI
“Genelde vatandaşlarımız pikniğe giderken bütçesine göre hareket ediyorlar. Çoğunluğu ise kanattı tercih ediyorlar. Bu yüzdende hafta sonları yüzde yüze yakın tavuk kanadı satışı yapıyoruz. Çünkü kanat hem hesaplı hem de daha lezzetli olmasından dolayı tüketimi de fazla oluyor. Allah`a şükür işlerimizden memnunuz.” dedi.

CELAL BAYAR’A RAĞBET VAR
Rahatlamak için izini beklediğini belirten Mustafa Akın, hafta içi işlerinden dolayı piknik yapma fırsatı bulamadığını belirterek, "Şimdi etimizi alıyoruz ve doğruca Celal Bayar Parkı’na gidiyoruz. Ailemle birlikte hem dinlenmek hem de piknik yapmak için bugünümüzü bu şekilde değerlendireceğiz." diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ