Futsal`da goller konuştu

Futsal`da goller konuştu

Başladığı günden bu yana büyük çekişmelere sahne olan Futsal yine nefesleri kesti. Müthiş mücadeleye sahne olan Futsal`da ilk karşılaşmayı Karacalıspor, Defterdarlıkspor`u 4-3 ile geçti. İhtisas Genel Sekreterliği İl Gazetesispor`u 5-3, Halksağlığıspor`da

KARACALI MÜTHİŞ OYNADI 
Günün ilk maçı Karacalıspor, ile Defterdarlıkspor`u karşı karşıya getirdi. Favorilerinden olan Karacalıspor, maça hızlı başladı. Orta saha ve hucümda etkin bir şekilde oynayan Karacalıspor`da Oktay Sözdinler, müthiş bir gol atarak karşılaşmanın ilk golünü kaydetti. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Karacalıspor, İbrahim Bozbuğa ile 2-0 öne geçti. Gollerden sonra kendine gelen Defterdarlık ilk yarının sonlarına doğru İbrahim Aygül ve Yusuf Olcay ile skoru eşitledi. Çekişmeli gerçen maçta ilk yarı karşılıklı iki gol ile berabere bitti.İlk yarıda Karacalıspor`un kalecisi Erdal Baloğlu önemli kurtarışlar yaparak takımının en iyi oyuncusu oldu. 
MUHTEŞEM OYUN MÜTHİŞ PERFORMANS 
İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Karacalıspor, Turgay Bahadır, Oktay Sözidinler`in muhteşem oyunu ile topu rakip kaleye yıktı. İkinci yarıda da bir çok gol poziyonlarına giren Karacalıspor`da Turgay Babacan takımının öne geçmesini sağladı. Karacalıspor`un golünün ardından beraberlik golünü bulan Defterdarlık zaman, zaman iyi futbol sergiledi. Maçın son bölümlerinin karşılıklı ataklar ile geçtiği karşılaşmada, Defterdarlık kalecisi Ferhat Burhan kendi kalesine attı. Son dakikalarda gelen bu gol ile yıkılan Defterdarlık maçı 4-3 kaybetti. Karacalıspor ise kazanarak yoluna emin adımlara devam etti.   
İL GAZETESİ FIRSAT TEPTİ 
Günün ikinci karşılaşmasında ise İhtisas Genel Sekreterliği ile İl Gazetesipor karşı karşıya geldi. Maça fırtına gibi başlayan İl Gazetesispor, Umut Pala`nın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden sorna da ataklarını sıklıştıran İl Gazetesispor`un baskılı golü imkinci golü getirdi. İl Gazetesispor Adem Türk`ün uzaktan attığı gol ile 2-0 öne geçti. Oğuz Şen`in kendi kalesine gol atması ile 3-0 öne geçen İl Gazetesispor ilk yarının sonlarıan doğru oyun hakimiyetini kaybetti.İhtisas Genel Sekreterliği`nden Mustafa Yenal 2 gol atarak takımının ikinci yarıda neler yapacağının sinyalini verdi.  
KAÇMAYACAK GOLLER KAÇTI 
Karşılaşmanın ikinci yarısında İl Gazetesispor, sayısız gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Kaleci ile karşı karşıya kalan futbolcular şansızlıklarını kıramazken, oyunun son bölümünde kontrolü iyice alan İhtisas Genel Sekreterliği Tarık Uzun, Sadık Akar`un golleri ile 5-3 öne geçerek maçı kazanmasını bildi. İhtisas Genel Sekreterliği`nde Mustafa Yenal oynadığı güzel futcol ile maça damgasını vurdu. 3-0 galibiyetten, 5-3 mağlup olan İl Gazetesispor`da ise büyük bir üzüntü yaşadı. Maç bitiminde oyuncular kaçırdıkları onlarca pozisyonu tartıştı. 
HALK SAĞLIĞI FIRTINASI 
Günün üçüncü maçında ise Halk Sağlıspor ile Müftülük karşı karşıya geldi. Halk Sağlıspor`da Rıdvan Yeşilyurt, 4 gol atarak günün yıldız ismi oldu. İlk yarı da 2 gol atan  Yeşilyurt, takımının galibiyetinde başrol oynadı. Maça hızlı başlayan Halk Sağlıspor, rakip kalede iyi bir futbol oynadı. Karşılıklı ataklarla devam eden maçta Rıdvan Yeşilyurt`un ilk yarı da attığı 2 golle maçın ilk dakikalarına moralli başladı. 
İlk yarınuın sonlarına doğru oyunu soğutan Halk Sağlıspor, girdiği net pozisyonları değerlendiremedi. Müftülükspor ise ik yarıda rakip kalede zaman zaman etkili oldu. 
KALECİ KIRMIZI KART GÖRDÜ 
İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan Halk Sağlıspor`da Rıdvan Yeşilyurt ikinci yarının başında da golünü atarak maçı 3-0`a getirdi. Daha sonra orta sahada pas oyunu oynayan Halk Sağlıspor Rıdvan Yeşilyurt`un ayağından kazandığı gole çevirerek maçı 4-0`a getirdi. Müftülüksporun kaleci Ali Uzunkaya, ceza alanı dışında topla elle oynadığı gerekçesiyle hakem tarafından kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Son dakikalarda fazla pozisyonun olmadığı maçta Halk Sağlıspor`dan Fatih Aydın durumu 5-0`a getirdi. Müftülükspor`un tek golü ise Hamza Gökdere`den geldi.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ