Grup Yorum geliyor

Grup Yorum geliyor

Eğitim Sen Şube Başkanı Yüksel Şahin, sendikalarının 24. Kuruluş yılını 1 Mart Cumartesi günü ‘Grup Yorum' konseriyle kutlayacaklarını söyledi.

EĞİTİM EMEKÇİLERİNİN HAKLARINI KORUYORUZ

Eğitim Sen Şube Başkanı Yüksel Şahin, hak ve özgürlükler mücadelelerinin 24. Yılını kutladıklarını bildirdi. Şahin yaptığı açıklamada, “1990 yılından bu yan eğitim ve bilim emekçilerinin örgütlü mücadelesinin sesi, taleplerinin takipçisi olan Eğitim Sen, mücadelede 24. yaşını kutluyor. Yüz yılı aşkın bir geçmişe sahip olan eğitim emekçileri mücadelesinin bayrağını bütün engelleme ve karalama kampanyalarına rağmen sabırla ve inatla taşıyan eğitim ve bilim emekçileri olarak sendikamız Eğitim Sen’in 24. mücadele yılını selamlıyoruz. Barış, kardeşlik, Hoşgörü ve Eğitim Sen’in kuruluş yıldönümünü, 01 Mart 2014 Cumartesi günü saat 19.30’da Makro sinema salonunda efsane müzik grubu “GRUP YORUM” konseriyle kutluyoruz” dedi. 



Fatma S
30.04.2014 22:58:37
Sayın yüksel bey grup yorumu getırıyorsunuz onu anladık da sen de sendika için grup sorunsun 24 yıldır sendika ağası oldun sahi kaç yıl sendikacı olunca sendika ağası olunuyor

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü